De laatste weken van het schooljaar zijn bij ons aangebroken, langzaam denk ik aan het afscheidscadeautje voor de Eva’s juf. Hier in Zwitserland is het niet echt normaal om te doen, maar omdat het in Nederland wel normaal is vind ik het wel leuk om erin te houden. Bij ons wordt het waarschijnlijk gewoon een tekening. Wie de juf of meester wel wat extra’s wilt geven, heb ik op Pinterest weer wat leuke ideetjes gevonden.

Bekijk ook het artikel dat ik eerder schreef met originele ideeën

De acht leukste afscheidscadeautjes voor juf en meester


De laatste weken van het schooljaar zijn bij ons aangebroken, langzaam denk ik aan het afscheidscadeautje voor de Eva’s juf. Hier in Zwitserland is het niet echt normaal om te doen, maar omdat het in Nederland wel normaal is vind ik het wel leuk om erin te houden. Bij ons wordt het waarschijnlijk een tekening. Wie de juf of meester wel wat extra’s wilt geven, heb ik op Pinterest weer wat leuke ideetjes gevonden.

De acht leukste afscheidscadeautjes voor juf en meester


Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous De nieuwe collectie van de Happy planner (2016-2017)
Next De geschiedenis herhaalt zich

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: