Afgelopen week vielen we met onze neus in de boter. In de tweede week van kerstvakantie kregen we gewoon sneeuw. En geen poederlaagje, nee een dik pak van dat witte goud lag er voor onze deur. De Zwitsers gingen uiteraard weer helemaal los en schoven de hele dag heen en weer om hun oprit vrij te houden. Met de oprit die wij hebben was dat niet bij te houden, ik ga toch ook geen dertig meter oprit schoon schuiven? Stel je voor. Wat een pestwerk! Ik ging liever met de kinderen sleetje rijden.

Wie herinnert het zich nog van vorig jaar? Liza die liever naar de speeltuin ging dan sleetje rijden? Liza die met vijf minuten weer naar binnen wilde omdat ze bevroren was. Echt, er was geen reet aan met haar de afgelopen twee jaar. Maar dit jaar! Ik kom helemaal bij, ze vindt het fantastisch. Ze glijdt van de hoogste heuvels, gaat het liefste zo hard mogelijk en huilen? Alleen als ze koppie onder is gegaan in de sneeuw 🙂 Ik vind het super dat ik nu met die twee meiden kan sleetje rijden. Is voor Eva ook veel leuker!

Hieronder mijn weekoverzicht!

De eerste dag na een volle week in Nederland deden we rustig aan. Eva ontdekte met haar tiptoi de wereld.
Hete koffie en mijn bril… Dat is niet zo’n goede combinatie. Ik moet echt nog wennen aan dat ding op mijn hoofd 🙂
Aan het eind van de middag gingen we de buren een Gelukkig Nieuwjaar wensen. Uiteraard met verse oliebollen, door mijn vader gebakken! Een schot in de roos, volgens mij waren alle buren helemaal verrast 🙂
Dinsdag worden we wakker met een dikke laag sneeuw om ons heen
Voordat we naar buiten gaan moet ik deze uitspraak van Liza nog even optekenen. Heerlijk he
Let’s go!
Want hetis toch echt tijd om de kou te trotseren. Wat vond Liza het fantastisch. Wat een verrassing!
Dinsdag zorgde ik er ook voor dat de kamer van Eva weer een keer werd opgeruimd
Als beloning voor de meiden omdat ze zo lief waren geweest, mochten ze samen slapen. En dat namen ze letterlijk. Schattig plaatje zo
En woensdag stonden we weer op de heuvel!
Woensdag deed ik Liza’s kamer.
En omdat we via Bedsupply nieuwe dekbedovertrekken kregen, moesten die er natuurlijk op! Hoe leuk zijn deze prinsesjes?
Ik ga jullie niet vertellen waarom ze zo moesten lachen! 🙂
Donderdag gingen we weer sleetje rijden. Het grootste nadeel? Mijn telefoon vind het buiten te koud en stopt er dan mee. Twee foto’s en dan is het weer klaar. Zo stom!
Al maakte ik ook nog dit plaatje.
Maar van de heuvels afroetsjen wordt je lui. Dus ging de tv aan en hing liza op mijn benen.
Vrijdag is het zo mooi weer. Ijskoud! Maar heel mooi. Omdat mijn telefoon dus geen foto’s maakt in de kou, nam ik mijn camera mee toen we met een vriendin gingen sleeën. Toen de zon eenmaal achter de berg ging werd het zo koud! Ons drinken bevroor in een minuut. Heel bizar.
En niet alleen ons drinken. Eva was ook bevroren!
Deze week teken ik trouwens dit plaatje. Inmiddels denk ik dat ik hem nog eens maak en wat dingen aanpas. Ik ben ook echt nooit tevreden!
Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Ketting met naam

27 oktober 2016
Close
%d bloggers liken dit: