Hoe weet je of je in Zwitserland woont? Dat de kinderen met de eerste sneeuw gewoon buiten staan te dansen. Dat ze met alle liefde hun skibroek aan gaan trekken en met de slee naar school gaan, al ligt er buiten alleen maar poedersneeuw. Deze week lag er dus ook bij ons in het dal een beetje sneeuw. Niet genoeg om in de sneeuw te spelen, maar het zag er wel echt mooi uit. Verder was ik natuurlijk nog jarig, dus stond veel in de keuken om te bakken. Hartstikke leuk…  als dat niet te vaak voorkomt 😉 Hoe mijn week verder was, dat lees je hieronder!

 

Hoera! De enige foto van mijn verjaardag. Ik moest toch even vastleggen hoe ik er uitzag! Verder was zaterdag een drukke dag, waar je hier al alles over hebt kunnen lezen.
Op zondag maakten we het helemaal goed. We begonnen met een uitgebreid ontbijt en cadeautjes! Sinterklaas had ook nog een cadeautje gebracht
Wat een mooie buit voor ons allemaal
Niks lekkerders dan koffie!
We hadden een aanrommeldagje. We zochten de zolder uit, vulden de speelkast met boeken en lazen ook gelijk wat boeken
Ik kreeg van Floris een nieuwe lens voor mijn camera en dat was even tof. Even snel een fotootje door instagram gehaald om te laten zien hoe groot onze woonkamer zo lijkt.
‘s Avonds check ik ook nog even de buit voor Sinterklaas.
Maandagochtend heb ik in totaal 14 vriendinnen aan tafel! Wat een gezelligheid.
Een ussie. Deze week maak ik heel veel fotos van Liza en veel minder van Eva. Ze is ook niet zoveel thuis.
Dinsdagochtend lopen we altijd naar de Spielgruppe. Koud dat het was
Liza speelt ‘s middags bij haar vriendje en klaagt daarna over buikpijn. Terwijl ik eten maak spuugt ze alles onder. Arme popje
Ook ‘s avonds moet ze nog spugen en is ze echt niet lekker. Midden in de nacht is het ineens over en drinkt ze wel een halve liter water weg.
Ze blijft woensdagochtend nog wel hangerig, maar het gaat steeds beter
Langzaam kan er ook weer gelachen worden.
En op woensdagmiddag bakken we appelflappen omdat ik donderdagochtend aan de beurt ben bij de moeder-kind-koffieochtend
Deze radio vonden we afgelopen week ook en is een grote hit!
Er wordt op donderdag flink gekleurd voor Sinterklaas. Liza besluit op een gegeven moment een brief te schrijven en dan blijkt maar weer hoeveel ze Mello mist
Vrijdagochtend gaan Liza en ik gymmen en drinken na afloop nog wat in het restaurant op de berg.
Liza zat zo mooi op de leuning van de bank, dat ik een foto wilde maken. Helaas is dat moeilijk aan het worden met haar!
Eva kwam superrots thuis met haar herfstheft. Haar schrift over de herfst, waar ze al weken mee bezig is op school. We hadden overigens ook nog een oudergesprek.. In plaats van een half uur, zaten we er een uur! Oeps.
Ik besluit om de gemaakte tekeningen uit de schoenen te halen. Hebben we weer inpakpapier voor dinsdag 🙂
Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Ons Zwitserleven | druk, stress en spanning

11 februari 2017
Close
%d bloggers liken dit: