En het is weer zaterdag en er staat een gloednieuw weekoverzicht voor je klaar. Leuk he! Deze week had ik een agenda die vol stond met afspraken en plannen. En nu deze week voorbij is, kan ik zeggen dat ik alles zonder problemen voor elkaar heb gekregen en – belangrijker – ik had nog energie over. Na maanden van weinig energie, was deze week een hele fijne week. Iedere dag merkte ik een enorme verbetering in mijn energielevel. Heel bijzonder en extreem fijn! Of het nou komt omdat ik minder medicijnen slik of omdat de extra  vitamine D een boost heeft gegeven, ik hoop dat deze stijgende lijn zich voortzet. 

Zaterdagochtend had ik al vroeg een fotoshoot.
De kinderen mochten bij een vriendin slapen en nadat ik hen had afgezet, zette ik later de auto aan de kant voor dit mooie plaatje
Datenight noemen ze zoiets toch? Wij hadden echter om 6 uur al gewoon enorme honger. 🙂
We waren dan al vroeg thuis… Dus konden we in alle rust knuffelen met Jones!
Zondagmiddag ontdekte ik tijdens een fotoshoot een schitterende ruïne. En dat op een kwartiertje rijden van ons huis!
Maandagochtend liet ik Jones uit en zag het weer zo betrekken. Geen minuut later was er geen blauwe licht meer te zien en zaten we de ochtend in de wolken.
Maandagavond ging ik voor het eerst sinds tijden weer een avondje op pad. We hadden een avondje op de schietbaan en daarna heerlijk eten.
Omdat het dinsdag enorm stormde bracht ik de kinderen naar school en liep ik een rondje chapf met Jones. Het was zo mooi!
Na mijn rondje was ik goed uitgewaaid. Tijdens zo’n fohnwind, hebben we windstoten tot wel 120 km per uur. Ik moest zo lachen om mijn eigen hoofd in de auto!
Eva deed dinsdagmiddag goed haar huiswerk. Want als ze haar huiswerk zonder problemen zou doen, zou ik met haar wat bakken
Liza vermaakte zich ondertussen met knippen en plakken en ging later naar een kinderfeestje
En dat bakken had ze verdiend!
En de Gugelhopf smaakte heerlijk!
De zon zakte al vroeg achter de berg, maar dinsdagavond scheen de zon nog even op de wolken. Dat gaf een bizar effect!
Woensdagochtend was het weer de jaarlijkse tandartsochtend. De tandarts loopt over het algemeen via school. De meiden mochten al vroeg en als was perfect.
Ik ging woensdagochtend aan de slag met het materiaal van Vlinders in je buik
Het artikel kan je hier lezen 
‘s Middags ging ik met de meiden terug naar de ruïne van zondag.
Wat een fijne middag was dat!
Na afloop kregen we goed nieuws te horen.
Woensdagavond was ik fit genoeg om nog met de groep een stuk te wandleen. Eindelijk weer wat fitter! Wat een heerlijk gevoel.
Donderdag maak ik de fotoshoots van het weekend af en probeer ik mijn nieuwe fotoprinter uit. Wat ben ik blij! Dit scheelt me heel wat gedoe.
Donderdagmiddag komt een vriendje van Liza de hele dag en gaan we naar de Baggersee
Ook daar is het heerlijk herfst!
Ze spelen heerlijk met elkaar!
Mmm… We zijn te laat voor kaartjes. Ik was ervoor naar NL gekomen.
Donderdagavond heb ik een vergadering.
Vrijdag hebben de kleuters een Waldochtend. De hele ochtend zijn ze dan in het bos te vinden. Ik rijd ze er naar toe en loop daarna nog een rondje met Jones. Verder staat de vrijdag in het teken van wat werken en het huis poetsen.
Show Full Content

About Author View Posts

marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Wat ben ik blij dat het eerste half jaar voorbij is

30 augustus 2018
Close
%d bloggers liken dit: