Afgelopen week was een gekke week. Ik lag namelijk de helft van de week plat op de bank en heb geslapen. Wederom lijkt het alsof mijn schildklier ontstoken is, mijn energie is op en ik voel me belabberd. Gelukkig zijn de resultaten van het uitgebreide bloedonderzoek dat ik heb laten doen, inmiddels binnen en kunnen we hier hopelijk mee verder. Het wordt toch tijd dat ik weer gewoon fit ben. Voor de kinderen is dit ook erg heftig. Gelukkig kunnen ze hun eigen middageten maken, want ik kreeg mijn lijf soms niet de bank af. Een week om deels snel te vergeten dus. De andere helft, was wel fijn!

Zaterdag stond in het teken van het dorpsfeest wat ik mede organiseer. De weergoden waren ons gunstig gezind, in ieder geval voor overdag
De meiden hebben het naar hun zin
Snaaien veel lekkers weg
En ook ik heb het goed!
Al was het vanaf negen uur ‘s avonds echt zo slecht weer.
Een caipirinha is natuurlijk altijd fijn
Zondag kleedde Liza zich aan
In Zwitserland doen ze normaal niet aan vaderdag, maar Liza maakte toch wat leuks voor Floris
We gingen namelijk middags de berg op. Want ik had een fotoshoot met vrienden en ze vonden het gezellig als de meiden ook meekwamen
Deze foto schiet ik nog stiekem van Eva, wat wordt ze groot
OP maandag heeft Liza zwemles
En Eva heeft tegelijk gym en maakt een toffe wandeling
Op woensdag zie ik dit zoekplaatje van een foto van het dorpsfeest in de krant staan en moet ik wel lachen
Maar als ik een andere foto van het dorpsfeest in een andere krant op vrijdag tegenkom, kom ik niet meer bij
Vrijdagochtend voel ik me na drie dagen wel weer verplicht om een rondje met Jones te lopen. Daarna val ik weer direct in slaap…
Op vrijdag gaat het eigenlijk wel weer een stuk beter en ben ik een leukere moeder voor de meiden. Eva is spelen en Liza en ik zijn vogels aan het spotten
Ik heb vrijdagavond ook weer trek om te eten. Yeah! Alleen nog lekkere dingen gaan mijn mond in.
Een van de jonge vogeltjes! Zo leuk om deze beestjes te volgen

Het is dus wel een kort weekoverzicht geworden, hopelijk voel ik me volgende week gewoon beter om voldoende foto’s te maken. Hoewel, ook hier verwachten ze een hittegolf, dus ik ben benieuwd!

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Ons Zwitserleven | Wat een gemis

29 oktober 2016
Close
%d bloggers liken dit: