En weer is er een week voorbij. Langzaam vind ik de zwangerschap wel zwaarder worden hoor. Of in ieder geval de buik wordt zwaarder. De nachten zijn niet heel zwaar, maar ik slaap vrij weinig ‘s nachts. Als ik niet kotsmisselijk wakker word, dan word ik wel wakker omdat ik moet plassen of omdat mijn heupen heel veel pijn doen. En door die nachten waarbij ik langer wakker lig, dan dat ik slaap, zijn mijn dagen ook zonder al te veel energie. Het gekke is dat mijn hoofd wel echt enorme overuren draait en ik voor ná de zwangerschap en verlof al zoveel ideeën in mijn hoofd heb. Het hangijzer is natuurlijk altijd weer bij mij; het daadwerkelijk doen. Mijn ideeën omzetten in concrete plannen en projecten. Ik vraag me namelijk altijd af, ben ik niet teveel tijd kwijt met dat wat ik wil en wat levert het me op korte en lange termijn op. Het is in ieder geval iets om de komende weken over na te denken. Maar hopelijk kan ik me straks eerst maar eens concentreren op de nieuwe baby en ons nieuwe leventje!

Er zijn ochtenden die bijna te mooi om waar te zijn zijn, zo ook deze zondagochtend
Zo’n droom!
En Jones luisterde heel goed, dus kon lekker lang los!
En daarna even bijkomen op de bank!
Ook maandagochtend begon zo mooi, weer heel wat anders
Maandagavond heeft liza iemand voor het eten uitgenodigd. Ze at haar bord zonder smakken op!
De kat en hond willen allebei soms het liefste bij mij liggen
Begonnen de laatste dagen met mooi weer, de dinsdagochtend spande de kroon. Wat een vurige lucht!
Ik kan daar zo van genieten!
Dinsdag kwam de post nog even langs met een pakketje. Wat word ik toch verwend!
Wij eten wraps met gehakt en guacamole, Liza besluit een vegetarisch bord te maken voor zichzelf
‘s Avonds ga ik naar de kleuterschool waar we voorlichting over de eerste klas . Eenmaal thuis word ik geclaimd 🙂
Woensdagochtend liep ik, al ging het niet snel, toch een lekker stukje gelijk ‘s ochtends. Dagelijks zit ik nu ongeveer op de 8000 stappen. Niet verkeerd!
Liza neemt Duits huiswerk mee naar huis en er wordt flink mee gespeeld woensdagmiddag
Daarna wandelen we nog een rondje en komen we het nieuwe hondje van de buren tegen!
En terwijl ik echt instort en in slaap val op de bank, leest Eva liza voor op de trampoline.
en ‘s Avonds doe ik dat nog even dunnetjes over!
Aan tafel Nederlands leren? Waarom zou je?
Gijs claimt!!!
Liza komt met een vriendinnetje thuis en ze willen naar de speeltuin. Dus dat doen we dan!
En daarna gebadderd en lekker klokhuis kijken op de bank
Eva besluit al onze tiptoi-boeken en spullen uit te stallen. Ik moest er daarna een foto van maken en naar tiptoi sturen. Dat heb ik gedaan via Instagram, dus het meisje was weer happy!
Vrijdag heeft Liza haar laatste zwemles. Ook dit zwembad gaat dicht en dat betekent dat er geen zwembaden meer in de buurt zijn. De zwemlessen staan daarom weer even op hold. Zo jammer!
Maar d’r voortgang is vastgelegd en ze heeft echt heel goed gezwommen de afgelopen weken!
Ik besluit vrijdagavond lekker last-minute toch nog naar de jaarvergadering te gaan, maar oh wat voel en ben ik dik!!! Uiteraard was het wel weer heel gezellig!
Ik slaap vrijdagnacht echt fantastisch en had de hele dag energie! Zo fijn. Ik doe al vroeg boodschappen en daarna ruimen we het huis op. Liza doet daarna ook wat Squla
En Eva oefent piano
Stofzuigen doet Floris en dan moet ik natuurlijk even op de bank!
En omdat we lekker opgeschoten zijn, gaan we zaterdagavond lekker schaatsen. De meiden dan
Er was discoschaatsen, inclusief eten en drinken en een verdwaalde sneeuwvlok
En zo sluiten we deze week ook weer af
Tot volgende week!
Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Baby-uitzet op budget!
Next Lost in translation

1 thought on “Ons Zwitserleven | het leven kabbelt voort

  1. Ja meis die laatste loodjes ,topzwaar van voren . En ik snap je ,het hoofd vol energie . Fijn dat je nog lekker aan de wandel kan . Levert in iedergeval hele mooie plaatjes op ,waar ik enorm van geniet . You go girl . Jij gaat deze week bevallen 24-1 😉

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: