Deze week stond in het teken van afscheid nemen en dat vonden mijn meiden toch wel moeilijk. Ik scheef er al over dat ik Eva een dag thuis had gelaten en dat Liza mocht uitslapen. Dat uitslapen is niet gelukt, maar ze heeft zich er kranig doorheen geslagen. Inmiddels hebben we vakantie en gaan we (helaas maar) 5 weken enorm genieten – hoop ik! Tot nu toe heb ik altijd het gevoel gehad dat de vakantie te kort duurt in Zwitserland, dus heb goede hoop! Kijk gauw mee naar onze laatste week, waarin we leuke dingen deden en ik er veel te weinig foto’s van gemaakt heb.

Ik zie dat bij het verkleinen van de foto’s (die ik met mobiel maakte) het logo van Marlieke.com is verschenen… Oeps! haha

Ik ging zterdagochtedn al vroeg met de hondenschool een rondje open. Omdat ik niet op een tochtje door het water gekleed was, ging de trainster met Jones afkoelen.
Liza ging in de bloedverziekende hitte als piraat naar een kinderfeestje
En als papa dan een keer in het zwembad duikt, dan laat je hem natuurlijk niet meer los
Vanaf ons balkon hebben we goed zicht op de meiden
Liza straalde zondag, ik moest er gewoon een foto van maken <3
Ze knutselde ook nog een mooie ketting voor me. OP het heetst van de dag zitten ze gelukkig liever binnen.
Diva!
Zondagmiddag hadden we een hele gezellige verjaardag en ik had daarna natuurlijk niet veel zin meer om te koken. 🙂
En dan is het ineens om 11 uur klaar met eva. Na de zoveelste huilbui, besluit ik haar thuis te houden maandag.
De ochtend begint gelukkig iets koeler
Ik lunch heerlijk s middags!
Dinsdag ben ik ‘s ochtends lekker aan het werk, totdat ik de hond kwijt ben
Dinsdagavond zijn we uitgenodigd voor een grillfest, een bbq party dus. Op een berg, met schitterend uitzocht, het koor dat zingt en lekker eten en drinken. Wat wil een mens nog meer?
woensdagmorgen!
Ik vind stroopwafels en die gaan natuurlijk mee
Toen ik naar huis reed, stonden overal in het weiland en op de stallen ooievaars. Ik heb het idee dat ze hun leefgebied aan het uitbreiden zijn, omdat het gebied in het riet overbevolkt is.
De kinderen zijn iedere ochtend zo vroeg weg.
Geeft mij weer de tijd om op tijd met de hond te wandelen
Eva heeft een lange dag school en liza hupt van het ene vriendinnetje naar het andere vriendinnetje
Aan het begin van het schooljaar hadden amanda en ik ons voorgenomen om de tijd dat die kinderen op school zitten ook te benutten met koffie-ochtendjes… Om een of andere reden is dat ons niet gelukt, maar aan het eind van het schooljaar namen we wel de tijd voor een lekkere ijskoffie
vrijdagmiddag luiden we de vakantie in bij het zwembad! Ze krijgen frietjes en cola. Iedereen happy
Yes vakantie!
Ze genieten volop
En met deze ‘romeinse godin’, zoals ze zichzelf noemde, sluit ik deze week af!
Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Is dit echt 4 jaar geleden?

17 juli 2017
Close
%d bloggers liken dit: