Op het moment dat ik dit weekoverzicht schrijf, vrijdagavond, zit ik met mijn billen op de bank bij mijn ouders in Nederland. We zijn vanochtend om 5:15 vertrokken vanuit een winters Zwitserland en zonder problemen stapten we daar 8 uur later het huis binnen. De vakantie is begonnen! We hebben inderdaad al vakantie, voorjaarsvakantie en daar zijn we allemaal aan toe.

Afgelopen was echt zo’n week voor de vakantie. Er moest van alles geregeld worden, zoals onder andere de hond wegbrengen, ik had nog vergaderingen, verjaardagen en ga zo maar door. Een drukke week, maar wel gezellig!

Komende week zijn we dus in Nederland. Hoewel ik dus heel graag het hele land door wil rijden met de meiden, hebben zij (en Floris en ik) ook wel heel hard vakantie nodig. Ik kan dus niet beslissen wanneer ik tijd heb om af te spreken. Lastig, dat begrijp ik. Maar ze hebben vakantie en als zij met ons een dag willen gaan zwemmen, willen we dat ook als gezin doen. Maar jullie snappen dat best!!!! 🙂

Afgelopen zaterdag was er een open dagvan de muziekschool. Eva ging voor de klarinet, trompet en de viool. Vooral van de viool werd ze heel rustig, was supermooi om te zien.
Zaterdagavond gingen we voor het eerst dit jaar barbecuen!
Zondagochtend moest Eva huiswerk maken en later oefenden ze samen Liza haar Duits. Dat was even makkelijk
We gaan zondagmiddag naar de voralpsee
Het was echt supergezellig!
Het was natuurlijk ook de opstelling naar de zomertijd. Helaas sliepen de meiden pas laat
Maandag wandel ik met Jones en zie deze vlaggen. Op zaterdag zien we onze vriendinnen uit Canada weer
En het uitzicht is altijd een cadeautje
Maar maandag was het ook nog 1 april en ik had de kinderen goed tuk!
terwijl Liza in de speeltuin speelt, maak ik met Eva huiswerk buiten en ruikt onze hele tuin naar deze lekkere bloesem
Maandagavond heb ik een bingo avond. Supergezellig, al win ik helemaal niets…
Liza vroeg of ik dinsdag haar naar school wilde brengen. Dat deed ik natuurlijk!
Dinsdagmiddag zijn de meiden vrij en heb ik nieuwe schoenen nodig. Helaas vond ik geen schoenen voor mezelf, maar wel voor de meiden
‘s Avonds loop ik nog een rondje met Jones en luister ik naar deze podcast
Dit is deze week alweer vijf jaar geleden
Woensdag loop ik een klein rondje met Jones, want ik heb het druk!
Nadat ik boodschappen heb gedaan, ga ik naar een verjaardag en daarna nodig ik mijn buurvrouw uit met haar nieuwe hondje om even in de tuin te spelen met Jones.
Daarna rijd ik 2 uur naar een vriendin. Zij heeft aangeboden om op Jones te passen als wij in Nederland zijn. Zo lief!
Idyllisch he…
Maar dit ze je niet!
Woensdagavond heb ik een vergadering en proeven we gelijk een drankje dat we op het dorpsfeest willen schenken.
Sommige kookdingen zijn niet aan mij besteed. Ik besloot namelijk bärlauchpesto te maken.
Na twee uur zwoegen had ik het toch voor elkaar
Donderdagmiddag heeft Liza haar laatste zwemles van het eerste blok
En Liza heeft het eerste deel van de 7 delen gehaald. Op naar het volgende deel!
De hele dag sturen vriendinnen me foto’s van de sneeuw. Wij zien alleen ‘s avonds een beetje sneeuw.
Vrijdagochtend zitten we al vroeg in de auto om naar Nederland te gaan. Eva is gelukkig met haar muziek van Michael Jackson.
Later zingt Liza ook lekker mee!
Jaaaa! We zijn er weer
Zus San is blij met barlauchpesto!
Show Full Content

About Author View Posts

Avatar
marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Veilig in Nederland aangekomen

21 juli 2017
Close
%d bloggers liken dit: