Afgelopen week was voor mijzelf een drukke week en aangezien Floris ook dagelijks tot diep in de nacht aan het werk is geweest, was ik blij dat de meiden zelf een rustige week hadden. Geen gekke uitstapjes, maar gewoon naar school, spelen en sporten. Vandaag in ‘ons Zwitserleven’ dan ook meer ‘mijn zwitserleven’ waarin je vooral veel blaasbloemen tegenkomt en foto’s van wat ík gedaan heb 🙂

Afgelopen zaterdag was het natuurlijk Koningsdag. Wij bakten een heerlijke Hollandse taart en keken de hele dag naar ons fantastische koningspaar en hun gezin.
Eva leert zaterdagavond pannenkoeken bakken. Ik heb haar alleen wat tips gegeven, de rest haalde ze uit het pannenkoekenboek van Polles keuken
De pannenkoeken waren heerlijk!
Zaterdagavond organiseert ons koor van het dorp een mooie avond. Ik bedien de gasten en neem gelijk een optreden van regionaal bekende komiek Chäller mee.
Jones werd even niet getolereerd in mijn werkkamer. Gijs is de baas in huis
Zondagochtend fotografeer ik de communie in de plaatselijke kerk. Helaas reageert mijn werkschijf niet meer op mijn laptop, Floris is er heel lang mee bezig en het is op moment van schrijven nog niet gelukt om hem weer aan de praat te krijgen
Zondagavond eten we hamburgers. Voor iedereen zelf te bouwen.
Maandagochtend wandel ik weer met Jones
Wat wonen we toch mooi!
Op maandag moeten de kinderen allebei om half zes sporten. Daarom aten we dit keer al om half vijf. Best gek
Overal in het dorp staat het gras hoog, voor Jones fantastisch
Dinsdag wil Eva mij weer helpen met koken. Ze mag de aardappels en bloemkool snijden en dat doet ze fantastisch
Woensdag is het ineens heerlijk weer
Alles ziet er dan gelijk een stuk gezelliger uit
Nadat ik deze podcast heb geluisterd ruim ik de slaapverdieping op. Goed man, zo’n podcast
Woensdagmiddag ga ik aan het werk. Deze week is het Rhema bij ons in de regio. Ik sta daar met het overkoepelende orgaan om onze regio Rheintal te promoten – want werken en wonen hier is fantastisch!
Dat is onze stand. Wat ik doe is mensen aanspreken en ik vraag hen hoe goed ze in de regio passen. Aan de hand van een aantal grappige online vragen, krijgen ze dan een resultaat te zien. Daarbij maken we foto’s van de bezoekers en kletsen we honderduit met jan en allemaal.
Bijkomend voordeel is dat je veel meer mensen uit de regio leert kennen!
Na de beurs zijn er dan in drie grote tenten nog feestjes. Zo treden er bands op, was er een nineties feestje en nog een test met underground muziek. Prima om na de beurs nog even verder te gaan
Om half twaalf houden we het weer voor gezien. De wekker gaat weer vroeg donderdag!
Ook donderdag gaat de paardebloemspam nog even door. Ik ben zo happy dat het nog even lekker weer is
mooi he
Nog meer paardebloemen
Ze zijn ook zo mooi ‘s ochtends
De laatste dan! Daarna maak ik me snel klaar voor een fotoshoot. De afgelopen weken doe ik veel profielshoots. Zo leuk om te doen!
Schrik niet, ik ben niet zwanger!!! Maar ooh wat zijn muisjes toch lekker af en toe
Ik koop donderdag een nieuwe grasmaaier. Het is hard nodig, het gras staat zo hoog. Ik schaamde me dood. Dus hakte ik de knoop door en kocht een nieuwe, zette hem zelf in elkaar (YEAH!) en maaide ons gazon.
Beetje jammer dat Floris dan zo reageert!
Maargoed, ik ben happy en Liza besloot met me mee te maaien.
We hebben best een grote tuin, dat zie je terug in mijn stappen 🙂
Eva was vrijdagochtend helemaal klaar voor school!
Vandaag is het baggerweer en ik was zoooo moe. Hielp niet mee aan mijn humeur dat weer 🙂
Kijk eens hoe lief!
Vrijdagochtend werk ik aan een fotoshoot en ‘s middags werk ik weer aan de rhema.
Maar het was ook wel weer lekker om even nog met de meiden een rondje te lopen aan het eind van de dag.
Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Kleine fockers, zo noem je je kinderen toch niet?

27 oktober 2015
Close
%d bloggers liken dit: