De komende twee weken hebben we vakantie, maar afgelopen week moesten de meiden nog een klein beetje wat aan school doen. Een klein beetje, want Eva had op dinsdag haar hele huiswerkplan gedaan en ze hoefde het pas donderdag naar school te brengen. De vakantie begon dus iets eerder… Hoewel, ik heb serieus het idee dat we de afgelopen drie weken vakantie hebben gehad. Het schoolwerk was echt te verwaarlozen en ik heb gewoon niet hoeven te helpen. Hoe anders gaat dat na de vakantie worden. Dan gaat school het toch wat serieuzer aanpakken. En ja, we blijven dus waarschijnlijk de hele maand april ook nog thuis.

Inmiddels zijn na drie weken de schappen in de supermarkt gelukkig weer gevuld. Het laatste pak wc-papier had ik inmiddels aangebroken, dus ik maakte me toch wel wat zorgen. Een voordeel van dit hele gedoe is dat ik in de kelder ineens wat voorraad heb. Dat is in mijn hele leven nog nooit gebeurd.

Daarbij stond deze week in het teken van artsbezoeken. Bram op controle bij de kinderarts, Liza naar kinderarts en uiteindelijk oorarts en Eva moest naar de oogarts. Het had heel wat voeten in aarde, want ik neem liever niet alle kinderen mee. Niet alleen vanwege de crisis, maar ook omdat ik dan te weinig geconcentreerd ben op het kind waar het om draait. De artsen dragen ook allemaal een mondkapje en zijn dan nog slechter te verstaan en dan gaat het ook nog om medische termen. Dus heb liever mijn hoofd erbij en de andere kinderen thuis. Dus moest Floris echt wel even bijspringen. Gelukkig kon dat!

Dat en meer, zie je vandaag weer!

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Ons Zwitserleven | Week 2 met iedereen thuis
Next Familie op Afstand – Hoe maak je van Pasen een succes?

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: