Hoi! Goedemorgen deze morgen. We tellen de dagen weer af totdat de school weer begint hoor. Ik vond de eerste twee weken van de herfstvakantie erg leuk. De derde week was moeizaam. Vooral Eva was lastig. Ze dreef me soms echt tot waanzin. Ze knipte onder andere een enorm stuk van haar haar af, tekende op haar knuffels met watervaste stift, deed niet lief naar haar zus, was baldadig en zo kan ik nog wel even doorgaan. De ene driftbui na de andere woedeaanval. Moet ik nog meer vertellen? Plaatje is duidelijk denk ik. Gelukkig deden we buiten het temperen van deze fijne aanvallen ook nog genoeg leuke dingen! Echt waar!!! Heel veel leuke dingen. Zo ontdekte we een schitterend stukje natuur zondag en woensdag nog het andere gedeelte. Zelf maakte ik heel veel foto’s, had een enorm gave fotoshoot en kreeg uit een onverwachte hoek een leuke opdracht. Kortom, buiten de wat dramatische buien was het best een prima weekje. Kijk je mee??

Prima weekje zei ik? Zaterdag lag ik nog ziek op bed, maar dat was 's avonds gelukkig weer over. We aten weer eens heerlijk kaasfondue!
Prima weekje zei ik? Zaterdag lag ik nog ziek op bed, maar dat was ‘s avonds gelukkig weer over. We aten weer eens heerlijk kaasfondue!
Mijn zondagochtend begon met een fotoshoot en de nevel boven het riet.
Mijn zondagochtend begon met een fotoshoot en de nevel boven het riet.
En deze tekening stuurde ik zondagavond naar mijn vriendinnen, die zich allemaal wel herkenden :)
En deze tekening stuurde ik zondagavond naar mijn vriendinnen, die zich allemaal wel herkenden 🙂
Vind je ook dat ik weinig foto's maak de laatste tijd? Ik wel. Dit was de enige van maandag...
Vind je ook dat ik weinig foto’s maak de laatste tijd? Ik wel. Dit was de enige van maandag…
Maandagochtend ga ik mijn eetgewoonten aanpassen. Ik ontbijt met yoghurt en muesli
Dinsdagochtend ga ik mijn eetgewoonten aanpassen. Ik ontbijt met yoghurt en muesli
Dinsdag spelen we lekker met de bunchems. Het blijft ook leuk en Liza weet er steeds beter mee te spelen.
Dinsdag spelen we lekker met de bunchems. Het blijft ook leuk en Liza weet er steeds beter mee te spelen.
En Eva's creatie
En Eva’s creatie
Wie zie ik daar? Een nieuw vriendje! We moesten alleen nog even wachten op batterijen totdat we met hem konden spelen
Wie zie ik daar? Een nieuw vriendje! We moesten alleen nog even wachten op batterijen totdat we met hem konden spelen

 

Dinsdagavond ga ik met vriendinnen naar de film. De eerste keer naar een nagesynchroniseerde film. Badmoms in het Duits. Hilarisch!
Dinsdagavond ga ik met vriendinnen naar de film. De eerste keer naar een nagesynchroniseerde film. Badmoms in het Duits. Hilarisch!
Woensdagochtend speelden ze de hele ochtend met ons nieuwe vriendje :) Binnenkort eer over hem
Woensdagochtend speelden ze de hele ochtend met ons nieuwe vriendje 🙂 Binnenkort meer over hem
Al onze furrealvriendjes bij elkaar. Ze kregen een schoonmaakbeurt van Liza.
Al onze furrealvriendjes bij elkaar. Ze kregen een schoonmaakbeurt van Liza.
's Middags maakten we nog mooie dingen van klei
‘s Middags maakten we nog mooie dingen van klei
Van Eva kreeg ik nog een taartje met strikjes
Van Eva kreeg ik nog een taartje met strikjes
's Middags gingen we ook nog even de deur uit. De uitkijktoren in onze buurt. Wat een prachtige plek
‘s Middags gingen we ook nog even de deur uit. De uitkijktoren in onze buurt. Wat een prachtige plek
Donderdag was het lekker weer en de vreselijke bui van Eva ook weer over. Gelukkig!!!
Donderdag was het lekker weer en de vreselijke bui van Eva ook weer over. Gelukkig!!!
En wanneer Eva dan weer gezellig is, dan heeft zij alle ruimte om zelf haar kont tegen de kribbe te gooien
En wanneer Eva dan weer gezellig is, dan heeft zij alle ruimte om zelf haar kont tegen de kribbe te gooien
Gisteren waren we de hele dag in een indoorspeeltuin in Zurich. Samen met een aantal Nederlandse moeders en hun kinderen. Wat is het soms toch fijn om in je eigen taal te kletsen. Je hebt aan een zin genoeg :)
Gisteren waren we de hele dag in een indoorspeeltuin in Zurich. Samen met een aantal Nederlandse moeders en hun kinderen. Wat is het soms toch fijn om in je eigen taal te kletsen. Je hebt aan een zin genoeg 🙂
En zoals iedere avond, leest Eva nog twee bladzijdes uit haar boek. Ze heeft nog wat moeite met wat letters, maar het gaat steeds beter en sneller. En dat zonder dat we er eigenlijk mee bezig zijn.
En zoals iedere avond, leest Eva nog twee bladzijdes uit haar boek. Ze heeft nog wat moeite met wat letters, maar het gaat steeds beter en sneller. En dat zonder dat we er eigenlijk mee bezig zijn.

En daarmee sluit ik dit weekoverzicht en de drie weken herfstvakantie af!

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Handlettering… Wat doe ik mezelf toch aan?
Next Dag lieve grote vriend

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: