Ik had zo uitgekeken naar deze twee weken kerstvakantie. Gewoon nog even met zijn vieren lekker genieten van het leven dat we kennen. Het leven dat we zo genoten en ons voorbereiden op het leven dat we gaan krijgen met een nieuw broertje of zusje! We kijken er allemaal naar uit, maar deze vakantie was ook wel heel fijn. Afgelopen week hebben we natuurlijk weer leuke dingen gedaan, zo vierden we Oud en Nieuw bij vrienden, gingen we zwemmen met zijn vieren, stonden nog eens op de schaats, deden veel spelletjes en ga zo maar door. Nu ben ik wel klaar met de vakantie en toe aan ritme. Ook al laten de meiden ons iedere dag uitslapen, ik vind het ook wel weer lekker dat iets weer gewoon normaal is!

Eva had alvast een goed voornemen: met mij Jones uitlaten… Ze hield het welgeteld 1 ochtend vol!
De zaterdagochtend verliep verder een beetje zo.
En met spelletjes
Eva kan het soms niet uitstaan dat Liza beter is in Otrio
Zaterdagmiddag kwam Danielle nog voorbij.Ze was met man en kind op doorreis van Zwitserland naar Oostenrijk en nam óók nog een cadeautje van een andere vriendin mee. Zo’n mooi boxkleed! Nogmaals dank je wel Saskia! De spontane lunch was heel gezellig.
Om 4 uur ‘s middags kwam ik erachter dat Eva liep met enorme gaten in haar schoenen. Dus gingen we snel shoppen en kregen ze van mij nog wat leuke meuk
Samen maakten ze een woordzoeker
Ik hou van uitbuiken!
Zaterdagavond (ja enorm veel foto’s van zaterdag) ging ik in bad en kwam erachter dat mijn buik niet meer onder water ging. Jammer!
Deze week is het heel koud buiten bij ons en zitten voornamelijk in de nevel. Je moet de berg op om de nevel uit te komen.
Thuis kijken de meiden Home Alone 2 af. Eva had Liza’s haar gedaan 🙂
Floris neemt de meiden mee de berg op, ik hang op de bank in het zonnetje met Gijs
Maandagochtend wilde Eva wat afgeven bij een vriendinnetje, die is niet thuis en ze loopt uiteindelijk een rondje met mij mee.
Floris doet maandagmiddag de boodschappen en niks sta met de meiden op de schaatsbaan. Het was wel heel druk, dus mee schaatsen deed ik niet zo lang
Zij doet het steeds beter
Ze zijn zo leuk samen!
En tijdens de dweilpauze, was het natuurlijk tijd voor warme choco
Ze wordt zo groot
Maandagavond is deze woordjes aan het leggen. Dat gaat haar nog best goed af!
Hoe pissig ik ook was, dat ik ALWEER de hond ‘s ochtends moest uitlaten. Dat mooie weer is ook wel een cadeautje hoor (ook al zit mijn mascara nog op mijn wallen!)
Jones loopt bijna de hele weg los
Yes, de oliebollenmix vonden we ergens in een speelgoeddoos. Oud en nieuw is weer gered
Ik maak voor het eerst worstenbroodjes en ze vallen niet tegen
Dit bericht…. Soms mis ik wel dat ik de eerste 20 weken gemist heb. Maar stil blijven staan bij wat had kunnen zijn, dat zit niet echt in mijn aard. Ik moest vooral erg lachen dat ik echt geen flauw idee had.
En we waren op tijd klaar voor ons Oud en Nieuw feestje
Er werd gespeeld
En nog meer gespeeld
En natuurlijk geproost op het nieuwe jaar
en samen ook geproost!
Zelfs de hond en kat kusten elkaar toen we weer thuis waren! hahaha
Mijn nieuwjaarsontbijt… Uiteindelijk at ik er wel 5! haha
Eva kon niet slapen en maakte nog een stappenplan voor 2020!
Donderdagochtend ga ik op tijd met Eva boodschappen doen en we komen langs dit meer. We besloten al snel dat we moesten stoppen om dit natuurverschijnsel van dichtbij bekijken!
Het was echt mooi, zo jammer dat ik dan niet altijd mijn camera mee heb
Ik was het eigenlijk onwijs zat donderdag. En dat heb ik het gezin laten weten… Dus toen ik eenmaal met Eva thuis kwam, was het huis opgeruimd, de hond uitgelaten en ik kreeg ik weer wat rust in mijn hoofd
Er wordt donderdagavond heel wat afgetekend door Liza. Dit soort figuren met spinnen en snot uit de neus is helemaal haar ding de laatste tijd!
Wat een leuke dag hadden we vrijdag! We gingen naar Säntispark, een wildwaterpark vol met de leukste glijbanen, warme baden, zoutwaterbad, golfslagbad en ga zo maar door. We hebben ervan genoten!
Eenmaal thuis na de hele dag in het zwembad was ik wel doodop en hing ik heerlijk op de bank!
En ik kreeg gezelschap!
Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Walgelijk en intrigerend tegelijk: de Gum Wall

11 november 2015
Close
%d bloggers liken dit: