De afgelopen week heb je heel veel weekoverzichten voorbij zien komen. Inmiddels ben ik weer helemaal bij en kunnen jullie in dit weekoverzicht zien hoe onze eerste week na de vakantie is geweest. We hebben het expres rustig aan gedaan, want er komt natuurlijk al veel op ze af in zo’n week.

Liza is zoals je misschien de afgelopen week hebt kunnen lezen ook nu naar school en ik kan daarom ‘s ochtends lekker wat werken. Zo af en toe komt Jones, de hond, even naar beneden gewandeld en kijkt om een hoekje of gaat bij mij liggen. Ik vind het heerlijk om zo ‘s ochtends te werken en de rest van de dag er echt voor de kinderen er te zijn.

Maandagochtend begon met een schitterende lucht Een beetje spannend vond ik het zelf allemaal wel. Een nieuw ritme staat voor ons klaar.
Liza moest ik wakker maken en dat deed ik toen Eva al naar school was. Eva vertrekt om 7:15 naar school.
Eenmaal wakker ging ze fluitend en dansend naar school
We waren op tijd en ze kon nog lekker even spelen. De streifen (het lichtoranje hesje) dragen alle kleuters.
Maar het wachten duurde toch wel lang.
Elk jaar aan het begin van het schooljaar maak ik een foto.
Na vier jaar heb je dan zo’n overzicht!
Eva heeft maandagmiddag gelijk weer school. In dit geval had ze schoolzwemmen. Liza kleurde, tekende en schreef wat. Met helm.
Bij een speciale dag horen natuurlijk pannenkoeken!
Dinsdag is het een stuk kouder als we naar school lopen.
Maar nadat ik Liza op school heb afgeleverd ga ik heerlijk op de koffie bij een vriendin. Even genieten van het feit dat onze ochtenden vrij zijn!
Ineens hoorden we Jones blaffen. Nou blaft Jones alleen als hij wil spelen of bang is en eigenlijk nooit in huis. Maar als de kat in je mand is gekropen, dan zou ik ook blaffen
En ook op woensdag lopen we naar boven. De week breng en haal ik haar nog. Voor volgende week moeten we nog even kijken.
Woensdagmiddag laten we met elkaar Jones uit.
We komen langs een stoere witte muur en maken dan ook veel foto’s

Eva moet aan het eind van de woensdagmiddag zwemmen en ik doe Liza ook snel een badpak aan. Later kom ik erachter dat ik Eva een half uur te laat naar zwemmen heb gebracht, en hebben we dus maar een half uur om te spelen.
Al was het maar een half uur, ze genoot
En na even wat haasten, stap ik op de fiets richting de Baggersee om daar een uur te beachvolleyballen.
Donderdagochtend vroeg moet Jones een beetje zachtjes doen. In plaats van te blaffen is hij aan het brommen. Zo schattig
Ik probeer donderdag raamfolie op te plakken. Dit is duidelijk niet mijn ding..
Als Eva ‘s ochtends weg is, hebben wij vaak wat tijd over. Liza tekent van ‘een computer van vroeger!’
Het is fijn om te zien hoe Liza haar plaats aan het vinden is.
En terwijl ik in mijn werkkamer aan het werk ben, komt deze vent erbij liggen! Gezellig
Show Full Content

About Author View Posts

marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Fijne herinneringen voor later: Pasen

6 april 2015
Close
%d bloggers liken dit: