Afgelopen week begonnen ook in Zwitserland de scholen weer. Eva gaat om de dag en Liza op dinsdag en donderdag. Uiteraard zorgde zo’n eerste dag wel voor heel wat spanning bij de meiden (en hun moeder), maar na de maandag en de dinsdag had ik er wel vertrouwen in dat de meiden weer op hun plek zaten. Helaas ging dat vertrouwen na woensdag bij Eva kapot, want ze blokkeerde weer extreem. Na verschillende gesprekken met juffen, vriendinnen, onbekenden etc, gaan we nu via homeopathische weg proberen haar concentratie op het normale niveau te krijgen. Ze is er zelf ook wel klaar mee, dus ik hoop dat het helpt.

Verder moest ik me op maandag nog bij de endocrinoloog melden voor mijn schildklier. Die bleek na de zwangerschap weer gewoon normaal te functioneren, dus ik hoef niet meer terug te komen. Maar wel elk jaar bloedprikken. Liza had dinsdag een bezoekje aan de schoolarts. Daar werd ze ook helemaal goed gekeurd, dus dat kunnen we ook afstrepen. Ik kon trouwens ook wel merken dat de kinderen op school samen zijn, ineens was bij iemand thuis spelen namelijk ook geen issue meer en juist wel even heel goed voor de meiden.

Ik ging donderdag nog ver uit mijn comfortzone (daarover een andere keer meer) en mocht ook nog eens onverwacht foto’s maken van een schitterend bruidspaar. Daarbij heb ik heel veel werk liggen, dus wat dat betreft heb ik niks te klagen. Ben ik nog iets vergeten? JA BRAMMIE!! Bram zit namelijk in een sprong en wat voor één. Hij eet me arm, soms wel 2 flessen extra per dag (al gaan ze dan ook niet allemaal leeg). Hij slaapt gekker, maar doet nu wel pogingen om van rug naar buik te rollen. De box is inmiddels interessant, dus geeft ons ook iets meer vrijheid. Bram blijft gelukkig vrolijk, dus we genieten nog steeds van de kleine man!

Nu ben je weer op de hoogte; op naar de foto’s!

Zal je net zien, normaal slaapt hij 20 minuten max. Nu we weg moesten sliep hij gewoon een uur
We g
We gingen voor het eerst in 8 weken op pad. Naar vriendin Tessa, wat was het fijn!
Tessa woont nog even in dit huis met heerlijk zwembad. En ook al was het koud, de kinderen vermaakten zich prima!
EVa weer
Zondag was het moederdag en ik mocht uitslapen! Mijn cadeautje had ik al vorige week gekregen
Floris zette speciaal voor moederdag ons zwembad ook op!
De juf kent de mannen 😉
Handig hoor zo’n zus
Hij had zondagavond weinig zin om naar bed te gaan
Ik kwa erachter dat ik voor maandag geen eten in huis had. IK maakte voor de eerste keer een Zwitsers vluchtbrood. Goed gelukt!
sabbelen, kwijlen, met zijn handjes spelen. Bram is er maar druk mee
Deze koe lag er zo relaxed bij!
Eva had maandagmiddag al haar huiswerk gemaakt en kon dinsdag lekker met de lego spelen en aangezien ik echt moest poetsen testte ik of Bram de tv ook interessant vond. 
Jones kan bram nog steeds niet echt met rust laten
Zo’n kwijldoekje heeft hij dus echt nodig.
Met zijn coole romper!
Lekker samen knuffelen. Dat doen de kinderen dus ook meer met deze sprong en dat vind ik helemaal niet erg
Ons avondeten. Omdat ik maar 1x in de week boodschappen doe, is het soms een beetje improviseren. Het werd saté met spatzli en komkommer in het zuur
Je zult het altijd zien. Heb je een drukke dag voor de boeg, is Bram voor het eerst echt aan het spoken. Vanaf haf vijf heb ik niet meer geslapen
Eva had dat spijkerjasje vorige week nog aan, maar ik vind het ineens meer wat voor Liza
In plaats van brood, bak ik donderdagmiddag voor het eerst broodjes. Ook lekker!
Daarna was het tijd voor mijn ‘tv-debuut’. Ik werd geïnterviewd voor iedereenlive.nl
Hij is zo’n vriendelijk ventje
Assepoester blijft favoriet!
En toen vonden we ineens Bram in de Pan! hahaha
Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Mijn liefde voor horloges is weer helemaal terug
Next Grip op jouw financiële situatie

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: