Afgelopen week vertelde ik al dat k deze week twee afspraken bij de arts had. De eerste voor de suikertest en de tweede was de normale controle. De suikertest is helaas niet zo gegaan als ik gehoopt had en mijn suiker was nuchter was ‘veel te hoog’ om überhaupt dat drankje te drinken. Mmm… Daar had ik niet opgetekend. Ik wil gewoon zwanger zijn, gezond zijn, dat kindje straks op een normale manier baren en naar huis. Het idee dat ik zwangerschapssuiker zou hebben en dat dit mijn hele ‘zwangerschapsplanning’ overhoop zou halen, dat zat me niet lekker. Gelukkig was de controle van de baby wel goed en vertrouw ik er gewoon maar op dat met minder chocola en stroopwafels eten, het met die suiker ook wel goed komt. Hoop ik, duim ik… Ik moet wel thuis prikken zodat ik bij de diabetes-arts met uitslagen kan komen. Hoe de rest van de week was, ik laat het je weer zien!

Wat nou wintertijd? Ik ging gewoon vroeg naar bed en eiste van de meiden dat ze tot 8 uur in bed bleven. Het was uiteindelijk 7 uur, maar dat is ook goed!
Het zou een van de laatste mooie dagen zijn, dus ik was al vroeg weg met de hond!
Heerlijk dat gouden zonnetje in de herfst
Mama wil jij een foto maken?
Liza kan wel een make-up lesje gebruiken! Met het vakantiehaar was het ook gedaan 🙂
Onverwacht had ik zondagmiddag een fotoshoot omdat het zo mooi weer was. Thuis buikte ik even uit, maar daar was Jones het niet zo mee eens!
Maandagochtend regent het en blijken mijn schoenen aan alle kanten lek te zijn. Hoe irritant!
Eenmaal thuis was wel de olie al geleverd, zodat we deze winter er weer lekker warm bij zitten!
Maandagmiddag heeft liza vrij en schreef ze op wat ze wilde doen. Eerst tv kijken, daarna met vriendinnetje spelen, daarna met mij spelletje spelen en daarna buiten spelen
We haalden rummicub weer eens uit de kast
‘s Avonds lees ik voor uit Lotje, een van mijn favoriete series van vroeger
Op dinsdag ligt er een uitnodiging voor Liza in de bus!
Als Liza naar de gym is, dan doe ik een spelletje met Eva
Op woensdagochtend zit ik te wachten op de resultaten van de suikertest. Helaas te hoog en dus mag ik weer naar huis
Om 5 uur moeten de meiden weer voetballen en daarna ga ik sporten
Donderdag gaan de meiden in stijl naar school. Hier wordt geen Halloween gevierd, maar ik krijg dat de meiden maar niet in hun hoofd!
Zo met zo’n hoedje op, mogen ze van mij wel naar school
Ik ga als ze op school zitten naar de gynaecoloog om de uitslag van de suikertest te bespreken en naar de baby te kijken
Moet een tijdje wachten in de wachtkamer
Donderdagmiddag is Eva vrij en gaat ze met Floris spullen voor de quad halen. Het is uitverkoop, dus dat is leuk shoppen.
Eva gaat aan het eind van de middag met een vriendinnetje nog langs de deuren, maar vergeet dat Liza ook nog mee had willen. Daarom verkleden ze zich ‘s avonds nog een keer en lopen een extra rondje door onze straat.
De buit wordt eerlijk verdeeld!
En als iedereen in bed ligt (het vriendinnetje bleef slapen) en de rust is wedergekeerd, zijn deze twee heel snel bij mij te vinden <3
Vrijdagochtend sport ik eerst een uurtje en daarna sport de baby een uurtje of twee. Eva kon alles goed voelen dit keer!
Waar we deze foto voor maakten, dat zie je volgende week!
Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Klompen
Next Een kind met karakter, totdat je de gebruiksaanwijzing ontdekt

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: