Na deze week hebben we nog maar drie weken vakantie. Wat gaat de tijd toch snel als je maar 5 weken vakantie hebt. Bizar. Deze week stond wel vol van leuke dingen en toch heb ik het gevoel dat we wederom een rustige week hadden. Maar de meiden waren heerlijk aan het spelen, hebben hele sprinkhanenkolonies gevonden en huisjes ervoor gebouwd. Geen idee hoe en wat, maar ze waren met anderen de hort op en ik vond het wel prima! Wat we verder deden? Kijk maar naar de foto’s!

Zaterdagochtend is het feest, ik krijg eindelijk mijn nieuwe Passionplanner binnen. De vorige heb ik helemaal opgebruikt (wat een unicum is in mijn agendaland) en ik had een supersysteem qua school, werk en financiën, dus deze planner houden we erin!
Daarna is het tijd om naar Bregenz te gaan. Lieve Mirjam gaat ons verlaten en verhuist terug naar Nederland. Heel jammer, maar wel een reden voor een klein afscheidsfeestje in Bregenz. Schitterend Bregenz.
eten bij de griek
en een schitterende zonsondergang
We sluiten de avond met elkaar af met Lillet Wild Berry!! Zo lekker
Een dag niet gezwommen…
In de vakantie moeten ze ook met me mee de hond uitlaten
Eva ging maandagmiddag bij een vriendinnetje slapen. Vrouw van de wereld!
Daarna ging ik met deze pretletter naar de speeltuin
Eenmaal thuis zet ik het fotoalbum van Saaldigital op de foto voor een instagram Review.
Deze dame kwam dinsdagochtend thuis. Dook haar bed in en ik heb haar om 3 uur wakker gemaakt. Logeren is best vermoeiend, ik ben blij dat zij daar ook achter is.
Daarna helpt ze me met de uien snijden 🙂
‘s Avonds is het eindelijk supermooi weer en wil ik wat foto’s maken van de meiden en het mooie zonnetje. Deze is er al eentje om in te lijsten. Misschien doe ik dat nog wel.
En toen de meiden eindelijk klaar waren met sprinkhanen zoeken, vond ik Eva al dansend
En niet veel later stonden ze allebei zo voor me. Zie Facebook voor de versie met de betere resoluties
Op woensdagochtend was het zwembad best koud!
Woensdagmiddag had Eva een verjaardagsfeestje van haar vriendje waar vorig jaar leukemie is geconstateerd. Na een zwaar jaar, staat hij hier weer in het middelpunt en fit. Ik ben zo trots op die familie en op hem. Wat een doorzetter!
Hahaha
Na een hele donderdagochtend oefenen, lukt het haar ineens!
Donderdagmiddag heb ik een fotoshoot en omdat de meiden mee moesten, beloofde ik ze om daarna naar het zwembad te gaan. Daar laat Liza zien dat ze gewoon onder water durft!!! We zijn zo trots allebei!
Met een omweg door het mooie Appenzellerlandschap komen we vrijdag om 10 uur op de plek van bestemming aan!
Een groot springkussenpark! AL zie je daar op deze foto niet zoveel van!
Mijn lieve meisje wordt snel groot en maakt zich daarover af en toe best wat zorgen…. Wat als ze nou puistjes krijgt?
Eenmaal thuis staat er een verrassing voor de kinderen klaar! De tent is opgezet door Floris
Geen idee hoe laat ze uiteindelijk sliepen, maa als ik om half tien thuiskom met Jones is het stil
Ik liep een heerlijk rustig relaxed rondje met Jones
Wat wonen we hier toch mooi! Helaas zag ik niet veel een rat lopen en verder zwemmen in dit meertje… Aahhh
Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Ons Zwitserleven | De eerste week van de vakantie
Next Binnenkort krijg ik mijn nieuwe telefoon!!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: