Ik heb het gevonden hoor, ‘s avonds gooi ik Bram gewoon in de draagdoek en kan even wat doen. Want die weekoverzichten moeten toch gemaakt worden! Niet voor jullie hoor, al weet ik dat jullie wel nieuwsgierig naar mijn leven hier, maar die weekoverzichten iedere week maak ik niet voor mijn lezers. Natuurlijk laat ik graag mijn leven zien, maar aangezien ik geen dagboek bijhoud, zijn deze overzichten mijn dagboek. Maar wel een dagboek waarin ik vooral laat zien hoe leuk mijn leven is. Een dagboek met alleen maar hoogtepunten dus. En van de vierde week met Bram, laat ik je graag de hoogtepunten zien!

Mijn kleine manneke is soms heerlijk wakker. Vooral als ik eigenlijk wil slapen, dan wil Bram het liefste nog even lekker naar me staren en knuffelen.
Hij slaapt het liefste op zijn buik
Oma, heb je nou nog niet genoeg geknuffeld?
Papa en mama gaan dinsdag weer weg, daarom maken we op maandag nog even deze foto

Op dinsdag gaan mijn ouders weer weg. Maar niet voordat papa nog even afscheid van Bram neemt
Doeiiiiii! We gaan jullie missen!
Na bezoek ben ik altijd doodop, maar slapen kan ik niet. Ik besluit Eva’s carnavalskostuum alvast een eerste laag verf te geven.
En dinsdagavond is dan haar melkpak helemaal klaar.
Ik kom nergens aan toe. Maar soms doe ik een poging om wat mailtjes af te handelen
Woensdag haal ik de meiden op van school en gaan we ski’s huren voor Eva
Eenmaal thuis moest ze het nog even uitproberen… Aanstaande maandag gaat ze op skikamp met school.
En dan is het donderdag en mocht Liza ‘s ochtends al verkleed naar school. De foto moest ik zo maken. “Ik doe net alsof ik het koud heb!”
Bram is ook klaar voor de kinderoptocht met aansluitend feestje
Eva in haar pak
Met zijn teddyberenpak en gehoorbeschermers is Bram ook klaar voor carnaval 2020
We gaan in een optocht naar boven!
En een feestje was het
Liza heeft het ook naar haar zin
Eva ontdekte de speciale drankjes!
En toen kon Liza niet achterblijven
Het is een feest en iedereen geniet
Bram is overigens ook onder de pannen. Hij gaat van hand tot hand, heel handig als je even moet plassen. 😉
Op vrijdagavond kom vriendin Kim met haar gezin op kraamvisite. We ruimen de hele dag op, en als Liza later haar boterham met hagelslag op de grond uit strooit, moet ze deze toch echt even zelf opzuigen!
Bram vindt het heel gezellig!
Zo fijn om Bram te kunnen showen <3
Jones had een nieuw vriendinnetje gevonden
En na een gezellige avond, is Bram ‘s nachts doodop en slaapt zaterdag lekker lang door
En de meiden zijn zo’n grote hulp voor me
Kim nam ook de Blije Doos mee!
En dit zat er allemaal in!
Ook het mutsje van Simply Colors nam Kim mee. Tsja.. het is dat het leuk is voor de bewaardoos.
Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Ons Zwitserleven | De derde week met Bram
Next Ons Zwitserleven| kraamvisite uit Nederland, Eva op skilager en Bram 1 maand

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: