Er is afgelopen week al een weekoverzicht verschenen, maar ik wil het toch op de zaterdag houden. Dus vandaag een beetje een korter overzicht, maar niet een minder interessant overzicht. De meiden gingen namelijk allebei op schoolreis. Daarbij was ik veel aan het werk (ik laat dus ook maar geen foto van mijn huis zien. Het is namelijk een enorme pestbende met zes wasmanden die nog gevouwen moeten worden etc). Ik wens jullie een fijn weekend!

Dinsdagochtend begon goed, vriendin was jarig en verzorgde een heerlijk ontbijt. Wat en gezelligheid!
Dinsdagmiddag ging ik met Eva en haar vriendinnetje lootjes voor het dorpsfeest verkopen. Liza mocht ‘s middags naar school als oudste kleuter en kwam dolgelukkig thuis
Kijk dan welke dame met 1 tand in mijn timehop verscheen?
Woensdag goot het. Het kwam met bakken uit de hemel. Ik wilde al om half 8 met Jones door de regen. Maar hij wilde niet. Daarna ging ik maar boodschappen doen. Pas laat op de ochtend ging Jones even in de tuin een plas doen.
Ik kom me niet zo goed concentreren…
Liza nam foto’s en video’s van haar musical mee. Mijn Räuber Hotzenplotz!
Eva nam ook haar project mee. Het heelal!
Liza wilde heel graag laten zien hoe haar Duitse huiswerk ging en ging er vol voor!
Liza was bij haar vriendje aan het spelen. Eva was moe en bleef liever thuis. Na een paar uur tv, moest ze wel even wat huiswerk doen van me
Ze lijkt een sprong te hebben genomen en eet woensdag als een dijkwerker!
Ik heb geen zin om te sporten, maar met mijn babyhaar en groene verenigingsshirt, ga ik toch!
We lopen een rondje hard, oefenen de versprong (dat was echt leuk om te doen!) en eindigen met een lange pot volleybal zonder net.
Donderdagochtend was deze dame al vroeg klaar om op schoolreisje te gaan
Ik loop een rondje met Jones
Kwam een egeltje tegen
Ik zag een nieuwe wc-rolhouder!
DOnerdagochtend koop ik wat nieuwe planten voor op het balkon
Eva knuffelt met de hondjes van de buren
Als Liza weer thuis is, eten ze watermeloen en later gaan ze samen lootjes verkopen
Vrijdagochtend zie ik hoe blond Eva is
Deze meiden zijn klaar voor het schoolreisje. Toen ik Eva weer ophaalde, vertelde de juf nog hoe gezellig het was geweest.
Ik maakte vrijdag nog het logo voor Feestjes voor Kinderen.nl af
En vrijdagavond lagen deze twee heerlijk samen op de bank
Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Een BolletjesKleed met een mooi verhaal

1 juli 2015
Close
%d bloggers liken dit: