En zo zijn er weer een paar weken omgevlogen. Alweer twee weken geleden hadden de meiden hun laatste week op school. Eva nam afscheid van haar juffen en gaat na de vakantie naar de vierde klas (groep 6). Ik hoef gelukkig geen afscheid te nemen van een juf, want Liza krijgt haar in de eerste klas. Gelukkig, want ze is zo lief! Ook Liza nam afscheid van de kleuterschool en wij van haar juf. Overigens hebben ze bij ons maar 5 weken vakantie, dus begin augustus mogen ze alweer naar school.

Vorige week gingen zowel Eva als Liza op vakantie. Eva was met de scouting zeven dagen op kamp in Bern en Liza ging met Floris twee dagen kamperen. En wat deed ik die dagen?? Niet zoveel. Ik heb drie netflix films gekeken, at ontbijtkoek met hagelslag als avondeten, werkte vooral veel en ruimde dus niet op en in de tijd dat Bram wakker was, waren we lekker aan het spelen.

Ik heb even snel het overzicht van de afgelopen weken klaargezet, hopelijk kan ik over een paar dagen het overzicht van deze week plaatsen!

Ik ben geëindigd met Eva’s haar. Dat ging kort twee weken geleden!
Bram lag voor de laatste keer in de wagen.
Zijn haartjes beginnen goed te groeien. Ik knipte die lange plukken af en van Liza moest ik die in zijn fotoalbum plakken. Dat deed ik dus ook maar braaf!
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een week geleden liep ik met hete thee naar de bank, de thee kiepte over mijn shirt heen. 2 seconden later was het shirt uit, maar de plek blijf ik de komende zomer zeker nog wel zien.
Zijn eerste keer in de buggy. Dat zitten was nog wel even lastig.
En omdat het regende nam Liza natuurlijk weer huisdieren mee naar huis
Soms zie je dat Liza dingen sneller oppikt dan Eva. Eva vond deze woordzoeker lastig en was ermee gestopt. Liza zette lekker door!
Bram heeft ‘s avonds soms nog even 20 minuten nodig i de draagzak. Hij moet dan eigenlijk slapen, maar kan het niet.
Omdat Bram zich erg verveelde wist ik me even geen raad meer met hem. De tip van deze kralenbaan was een goud!
Liza en ik gaan maandagmiddag shoppen voor Eva, voor Bram en natuurlijk voor haar zelf!
Al vroeg zijn wij op dinsdag op pad.
Op dinsdag nemen we afscheid van de juffen van Eva. De kinderen hebben die ochtend in het bos gespeeld.
Met zijn kleine glijogen!
Zijn slaaphouding
Deze foto werd om half zes ‘s ochtends gemaakt. Meneer was klaarwakker en ik wilde de meiden niet wakker maken
Maar zo vroeg opstaan loont wel!
Dit was mijn hoofd trouwens. Mijn haar stond nog alle kanten op!
Los is beter
De meiden sliepen nog toen ik thuis kwam. Liza was met haar tekenboek in slaap gevallen
Woensdagochtend hebben de kleuters een leuke spelochtend en geven wij Liza’s juf een mooi cadeau voor haar aankomende baby. Daarna heeft Liza een vriendinnetje te spelen en zitten ze hele middag in het zwembad
Donderdagmiddag nam Liza afscheid van de kleuterschool. De oudste kleuters hadden voor de juffen een vlag gemaakt en omdat het zolang duurde voordat de juffen naar buiten kwamen, hebben ze wel tien minuten gezongen! Zo lief
Bram kan steeds langer en beter spelen met de kralenbaan
Al dat gewandeld zorgt er helaas ook voor dat de hond heel veel teken mee naar huis neemt.
Op zaterdag ben ik gevraagd om een bruiloft te fotograferen. ‘s Ochtends knuffel ik nog even met Brammeman
De bruiloft was op een schitterende locatie. Na twee uur, werd ik gevraagd of ik mee wilde eten bij het bruidspaar thuis en was ik uiteindelijk nog laat thuis. Maar het was wel gezellig en de foto’s zijn echt super geworden
Eva’s tweepersoonsbed gaat toch uit haar kamer. Ik vond op de Zwitserse marktplaats een bed dat we nieuw bij de ikea wilden kopen. Het paste maar net in de auto!
‘s Avonds vraagt Liza om kleine pannenkoekjes
Lekker hoor!
Maandagochtend draait bram voor het eerst van rug naar buik en ik heb het niet eens gezien!
We brengen Eva naar scoutingkamp!
Het thema is luilekkerland, dus Eva viel met haar neus in de boter
Liza genoot er stiekem wel van! Haar ochtend begon met haar grootste vriendjes
Omdat Liza met Floris op vakantie gaat, vlecht ik haar haartjes
Liza wilde nog even wat qualitytime met mij. En dat kon ze krijgen!
Op woensdagochtend vertrekken ze! Zo gaaf!
Ik ga met Tessa en haar kinderen naar een strandje aan de Walensee
Bram vond het fantastisch aan het water
Eenmaal thuis chillen we in de tuin lekker verder
Een selfie met Jones!
‘s Avonds moest Bram wel even in bad. Hij had allemaal zand tussen zijn billen! Maar hij was zo moe van de hele dag spelen en veel te weinig slapen
‘s Avonds pak ik de spullen uit die tessa nog uit Nederland meegenomen. Onder andere deze nieuwe ByKay draagzak zat erin.
Mooi hoor!
Wij proberen hem natuurlijk gelijk uit!
Liza facetimed regelmatig met me (gelukkig!)
Wat is hij toch een vriendelijk manneke!
Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Eva doneerde voor de derde keer aan Stichting Haarwensen
Next Ons Zwitserleven | Week 2 en 3 van de zomervakantie

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: