Naast een paar goede hoogtepunten deze week, hebben we echt vrij weinig gedaan. Eva struggelt enorm met haar huiswerk. Ze heeft zo’n moeite met zich concentreren. En ik ben daar zooooooo klaar mee! Ik ben echt enorm gefrustreerd hierdoor en kijk uit naar het feit dat ze maandag weer naar school gaat, maar ik zie alweer op tegen dinsdag en donderdag dat ze thuis is.

Tot zover mijn klaagzang. Over naar de orde van de dag. Het gaat goed hier! Bram zit heel goed in zijn vel. Is vrijwel altijd vrolijk en heeft een ritme dat ik snap. Liza mag van mij wel meer met andere kinderen spelen, maar ik gok dat ze dat weer doet als ze weer naar school is. Na 8 weken is ineens de afstand groter – ook al wonen ze hier allemaal in de straat. De komende weken gaat Liza op dinsdag en donderdag naar school en dan alleen met haar eigen groep oudste kleuters. En ja, je leest het goed. De eerste week hebben ze afzonderlijk van elkaar school. Nou ja, het is voor Liza wel even goed en ik overleef het ook wel šŸ™‚ Ik ben ook weer zover het kan aan het werk. Heb deze week een paar fotoshots geboekt en mocht afgelopen donderdag ergens kennismaken en ook daar is een leuke opdracht uitgekomen.

Wat we deze week, buiten het vele huiswerk maken en irriteren deden? Dat zie je vandaag weer!

Ook al regent het, het is altijd mooi hier!
Ik had pizzamix gehaald en zaterdag maakten we zelf pizza
Eva laat zich maar wat graag afleiden door haar broertje
Maar dat heb ik zelf ook!
We doen het laatste spelletje van wat de juf had meegegeven en uiteraard win ik!
Bram was daarna even met serieuze zaken bezig
We maken ook nog klei, met het recept van de juf en Liza heeft weer de hele dag iets omhanden
Het ziet er een beetje ranzig uit zo, maar de klei is wel fijn
Dinsdag regen het en dus rij ik de kinderen gauw naar school om hun huiswerk in te leveren en nieuw huiswerk op te halen. De rest van de dag blijven we binnen
Bram valt ‘s ochtends zelf nog in slaap
Assepoester blijkt ineens een leuk speel- en sabbelkameraadje te zijn
Omdat we maandag pannenkoeken eten, eten we we dinsdag pasta salade. Liza eet het alleen niet graag door elkaar, dus die krijgt eerst een bordje en daarna husselen we alles met de paste door elkaar
Bram blijft een afleiding
Maar assepoester vindt hij gelukkig ook heel lief
En maar sabbelen. Alles is steeds nat. Niet alleen zijn kleren, maar ook zijn gezicht en handen. Zo smerig!
Liefie
Donderdagochtend loop ik met Bram in de draagzak een rondje
Ik kocht bij de Aldi een voetbaldoel. Een schot in de roos.

 

Eindelijk komt mijn H&M bestelling binnen en ik verbaas me over het verschil in maat, terwijl het allebei 74 is
Het zijn ook alle drie van die knuffelbeesten
‘s Avonds rijd ik vanaf Appenzell naar huis en besluit nog eens terug te rijden om dit plaatje te maken. Zo mooi!
Uiteraard moest het shirtje van de H&M wel gelijk aan!
Lekker ding hoor!
Mijn Ikea bestelling deed er toch geen 45 dagen over, zoals ze me geschreven hadden. En ik zet vrijdag na het boodschappen doen de kast in elkaar. Het speelgoed dat je ziet is nog van mij geweest. Leuk he!
Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geƫmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Een luierabonnement? Hoe handig is dat?
Next Mijn liefde voor horloges is weer helemaal terug

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: