Een half weekje school en dus ook een halve week vrij!! Deze week hoefden de kinderen maar tot en met woensdag naar school. Donderdag was het Allerheiligen en vrijdag had de meiden én Floris een extra vrije dag. Heerlijk!

Eva maakte ons al het hele weekend gek met haar grapjes. Slijm op de wc-rol en slangen in bed. Dit keer pakten we haar terug. Check het filmpje op Instagram!
Als het bij ons licht is, dan is het bij Sylke donker. Waar is Canada? Weet jij waar Afrika is en waar is de Noordpool? We waren weer eens de wereld aan het ontdekken met de tiptoi globe
Shrek it is!
Maandagochtend haal ik eindelijk mijn nieuwe eettafelstoelen op en ben de hele dag bezig om die stoelen in elkaar te zetten. En ik kocht stiekem ook een nieuwe lamp, omdat ik die ook al heel lang wilde hebben. De lamp was trouwens even duur als mijn mega goedkope 4 stoelen!
Hoe het bij de endocrinoloog was, lees je hier nog eens terug.
Voordat het donker wordt, ga ik nog even met Jones wandelen.
‘s Avonds komt Floris weer thuis van een paar dagen Duitsland en ik show hem dan ook de stiekem gekochte lamp:)
Woensdagmiddag help ik even mee op een kinderfeestje. Ik zorg dat de kastanjes lekker poffen. Heerlijk herfsthapje!
Al had Eva liever heel veel suikerspinnen
Nee, we vieren geen Halloween. Het lukt niet vanavond. Iedereen is sporten en wij zijn laat thuis. Jullie mogen na het avondeten wel een snoepje… Totdat om half 8 er ineens een groep kinderen voor de deur stond. Binnen twee tellen waren ze omgekleed en stonden ze buiten! Toch halloween!!
Na alle huizen, was alleen nog de discotheek over!
Heerlijk van die extra dagen vrij!
Heel fit is deze dame niet. Ze hoest en piept en heeft bijna geen stem meer. Gelukkig blijft ze vrolijk!
Eva heeft een vriendinnetje van het zwemmen te spelen. Ze blijkt een dorpje verder te wonen en ze is even druk als Eva!
Maar ze hadden de grootste lol
Vrijdagochtend begon veelbelovend, de rest van de dag was het echter grauw weer
Langzaam lijkt het alsof ik over mijn angst voor koeien heen kom!
en. Maar na een diepe slaap was ze weer goed opgeknapt. 
En zo zag mijn vrijdagavond eruit. De meiden lagere al vroeg op bed en ik uiteindelijk ook. 

Ik wens jullie een heel fijn weekend! Voor mij staan er dit weekend twee fotoshoots gepland en mogen de kinderen vanavond uit logeren.

Show Full Content

About Author View Posts

marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Ons Zwitserleven: weer een weekje in de sneeuw

14 januari 2017
Close
%d bloggers liken dit: