Deze week was gewoon een fijne week. Een week met lekker me-time voor mezelf. De kinderen hadden dinsdagavond lampionnenoptocht ofwel de ‘räbeliechtliumzug’ een woord dat ik eigenlijk pas dit jaar kan uitspreken. We hadden veel speeldates en leuke dingen om te doen. Kortom, gewoon fijn eigenlijk. Kijk je mee?

De zaterdag lijkt hier vaak een verloren dag qua foto's. Vaak slaap ik even bij van een drukke week en korte nachten. Zaterdagnacht nam ik een kijkje bij Liza. Zo schattig. Sinds een week slaapt ze de hele nacht in haar eigen bed en ik ben zo trots op haar!
De zaterdag lijkt hier vaak een verloren dag qua foto’s. Vaak slaap ik even bij van een drukke week en korte nachten. Zaterdagnacht nam ik een kijkje bij Liza. Zo schattig. Sinds een week slaapt ze de hele nacht in haar eigen bed en ik ben zo trots op haar!
En dit is dan mijn uitzicht. Heerlijk slapen met deze fijne sfeerlampjes van de ikea.
En dit is dan mijn uitzicht. Heerlijk slapen met deze fijne sfeerlampjes van de ikea.
De zondag was ook een verloren dag. Het was pestweer de hele dag. We hebben de hele dag lekker getekend en geknuffeld.
De zondag was ook een verloren dag. Het was pestweer de hele dag. We hebben de hele dag lekker getekend en geknuffeld.
Maandag, tijd voor boodschappen!
Maandag, tijd voor boodschappen!
Van de meiden worden hun oren gecontroleerd, omdat ze het goed deden kregen ze een verrassingsei.
Van de meiden worden hun oren gecontroleerd, omdat ze het goed deden kregen ze een verrassingsei.
Liza en ik halen Eva op van kindergym
Liza en ik halen Eva op van kindergym
Het mooie bed dat ik een paar foto's terug liet zien, ging maandagnacht kapot. Ik zakte er met mijn knie doorheen toen Liza wakker werd. Sneller dan verwacht moet ze nu in een groter bed. Gelukkig hadden we nog een logeerbed staan.
Het mooie bed dat ik een paar foto’s terug liet zien, ging zondagnacht kapot. Ik zakte er met mijn knie doorheen toen Liza wakker werd. Sneller dan verwacht moet ze nu in een groter bed. Gelukkig hadden we nog een logeerbed staan.
Floris maakt maandagavond de räbe klaar voor Eva.
Floris maakt maandagavond de räbe klaar voor Eva.
Het is koud dinsdagochtend, maar we lopen weer naar de Spielgruppe!
Het is koud dinsdagochtend, maar we lopen weer naar de Spielgruppe!
Die twee vrije uurtjes benut ik in het riet. Met uiteraard koffie en mijn fototoestel
Die twee vrije uurtjes benut ik in het riet. Met uiteraard koffie en mijn fototoestel
Binnenkort laat ik de foto's zien!
Binnenkort laat ik de foto’s zien!
Daarna haal ik Liza en haar vriendje op en doen we nog een koffie. Grappige foto van Liza
Daarna haal ik Liza en haar vriendje op en doen we nog een koffie. Grappige foto van Liza
De lampionnenoptocht
De lampionnenoptocht
Woensdagochtend hebben we een vol huis.We passen op een vriendinnetje van Liza en ook de buurvrouw komt met haar kinderen.
Woensdagochtend hebben we een vol huis.We passen op een vriendinnetje van Liza en ook de buurvrouw komt met haar kinderen.
We kregen de kinderen van een vriendin te spelen. Zo gezellig!
We kregen woensdagmiddag de kinderen van een vriendin te spelen. Zo gezellig, al was ik na zo’n dag wel doodop hoor!
Als we donderdagochtend van de speelochtend komen (gelopen, want de auto stond bij de garage), ligt er een kaart van Jokie en Jet in de brievenbus. Yeah!
Als we donderdagochtend van de speelochtend komen (gelopen, want de auto stond bij de garage), ligt er een kaart van Jokie en Jet in de brievenbus. Yeah!
Ik scoor supermoederpunten donderdagmiddag. Eva kwam verkleumd thuis uit het bos. Ze hebben donderdagmiddag altijd les in het bos, superleuk. Maar eigenwijs dat ze was wilde ze niet haar warme jas aan en zei ze tegen mij dat ze haar handschoenen mee had. Niet dus. Arm meisje was zo koud!
Ik scoor supermoederpunten donderdagmiddag. Eva kwam verkleumd thuis uit het bos. Ze hebben donderdagmiddag altijd les in het bos, superleuk. Maar eigenwijs dat ze was wilde ze niet haar warme jas aan en zei ze tegen mij dat ze haar handschoenen mee had. Niet dus. Arm meisje was zo koud!
Na een warm bad, had Eva wel een middagje film kijken verdiend. We mochten een gloednieuwe film kijken om te reviewen en dat deden we met popcorn.
Na een warm bad, had Eva wel een middagje film kijken verdiend. We mochten een gloednieuwe film kijken om te reviewen en dat deden we met popcorn.
Vrijdagochtend hadden we weer MUKI-turnen. Moeder en kind gym. Het was weer heerlijk en superleuk om met Liza te doen.
Vrijdagochtend hadden we weer MUKI-turnen. Moeder en kind gym. Het was weer heerlijk en superleuk om met Liza te doen.
's Middags komt Eva's vriendinnetje te spelen en vermaakt Liza zich met het poetsen van de ramen
‘s Middags komt Eva’s vriendinnetje te spelen en vermaakt Liza zich met het poetsen van de ramen
Al snel waren ze met zijn allen aan het poetsen. Morgen als het licht is, dan kijk ik wel wat de schade is.
Al snel waren ze met zijn allen aan het poetsen. Morgen als het licht is, dan kijk ik wel wat de schade is.

Dus zo was mijn week. Hoe was jouw week?

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Contact met Nederlanders? Liever niet!

13 november 2015
Close
%d bloggers liken dit: