Als ik aan deze week terugdenk dan kan ik me niet echt herinneren wat ik deze week gedaan heb. Ik heb opgeruimd, we hadden tenslotte vorige week bezoek en kregen deze week weer een nachtje slapers! Maar verder? Niet zoveel bijzonders, al was het wel een fijne week met hele leuke en gezellige  momenten en die momenten heb ik uiteraard vastgelegd! Stel je voor wat ik anders zou vergeten?! 🙂

 

Zaterdagochtend doe ik eerst boodschappen met Eva
Zaterdagochtend doe ik eerst boodschappen met Eva en omdat Liza nog steeds niet is opgeknapt duik ik met het Eva ook het zwembad, waar ze op zaterdag de handstand leert
Zondag doen we niks
Zondag doen we niks
Nou ja, ik lees mijn boek uit en begin in deel 2
Nou ja, ik lees mijn boek uit en begin in deel 2
Maandag ga ik dan 's ochtends echt aan de bak. De wasmanden moeten leeg, de kamers weer toonbaar en het huis verder ook. Eva is mijn grote hulp
Maandag ga ik dan ‘s ochtends echt aan de bak. De wasmanden moeten leeg, de kamers weer toonbaar en het huis verder ook. Eva is mijn grote hulp
Eindelijk Eva's favoriete quote op de foto gezet. Hij hangt al even in de kamertjes van de meiden (Liza wilde hem namelijk ook) en ik twijfel nog of ik deze poster in mijn eigen kamer ga ophangen!
Eindelijk Eva’s favoriete quote op de foto gezet. Hij hangt al even in de kamertjes van de meiden (Liza wilde hem namelijk ook) en ik twijfel nog of ik deze poster in mijn eigen kamer ga ophangen!
Na een ochtendje ruimen en geen tijd voor de mieden, was het smiddags wel tijd voor de dames!
Na een ochtendje ruimen en geen tijd voor de meiden, was het smiddags wel tijd voor de dames!
Zwembad vullen al is de zon nergens te bekennen
Zwembad vullen – al is de zon nergens te bekennen
Ze hebben de grootste lol
Ze hebben de grootste lol
Eva maakt 's middags heel vaak een fruitsalade. Vindt ze leuk en ik vooral erg handig!
Eva maakt ‘s middags heel vaak een fruitsalade. Vindt ze leuk en ik vooral erg handig! En oja ons bezoek (niet op de foto) genoot er ook van
Soms verbaas ik me er echt over hoeveel lol ze samen hebben
Soms verbaas ik me er echt over hoeveel lol ze samen hebben
Plons!
Plons!
's Avonds stijgt de bach, het beekje naast ons huis, en Floris besluit alvast een deel van de troep eruit te halen. In een buurgemeente is het flink ondergelopen, daarom is de gemeente bij ons wat later. Wij vinden het niet erg om een handje te helpen, al daar dachten onze buren daar anders over...
‘s Avonds stijgt de bach, het beekje naast ons huis, en Floris besluit alvast een deel van de troep eruit te halen. In een buurgemeente is het flink ondergelopen, daarom is de gemeente bij ons wat later. Wij vinden het niet erg om een handje te helpen, al daar dachten onze buren daar anders over… Ze zeiden; dat moet je aan de gemeente overlaten anders komen ze nooit meer! En wij natte voeten zeker? Mooi niet!
Dinsdag tekent Eva eendjes met een regenboog
Dinsdag tekent Eva eendjes met een regenboog, de foto is alleen wel extreem wazig zie ik nu. Sorry
Ik hang een wereldkaart op, de kinderen zijn enthousiast. Ik niet, ik dacht dat hij heel veel groter was :|
Ik hang een wereldkaart op, de kinderen zijn enthousiast. Ik niet, ik dacht dat hij heel veel groter was 😐
Ik wilde mijn plant snoeien, maar die bleek bevolkt te zijn door bijen en ander gevleugelde beestjes
Ik wilde mijn plant snoeien, maar die bleek bevolkt te zijn door bijen en ander gevleugelde beestjes
Overal!
Overal!
Als de kinderen vragen of ze mogen poetsen, dan weiger ik natuurlijk niet!!
Als de kinderen vragen of ze mogen poetsen, dan weiger ik natuurlijk niet!!
Aan het eind van de middag klimt Eva's vriendinnetje nog over het hek en sjouwt Liza om een onbekende reden het enorme pak luiers naar buiten. Ineens snap ik het; het is haar verstopplek voor verstoppertje!
Aan het eind van de middag klimt Eva’s vriendinnetje nog over het hek en sjouwt Liza om een onbekende reden het enorme pak luiers naar buiten. Ineens snap ik het; het is haar verstopplek voor verstoppertje!
Grapjas!
Grapjas!
En zo sluiten we de avond af :) Op naar bed dames
En zo sluiten we de avond af 🙂 Op naar bed dames
De volgende dag staat namelijk mijn neef op de stoep. Vers vanaf de vakantie stoppen ze even een nachtje bij ons. De kinderen weten precies waar de speelkamer is en al snel wordt er van alles uitgetrokken. Wennen? Nee hoor!
De volgende dag staat namelijk mijn neef op de stoep. Vers vanaf de vakantie stoppen ze even een nachtje bij ons. De kinderen weten precies waar de speelkamer is en al snel wordt er van alles uitgetrokken. Wennen? Nee hoor!
Helaas is het weer een beetje prut en veel regen. Wanneer het aan het ein van de dag droog is, gaan we naar de speeltuin (en daar worden we vervolgens weer zeiknat!)
Helaas is het weer een beetje prut en veel regen. Wanneer het aan het ein van de dag droog is, gaan we naar de speeltuin (en daar worden we vervolgens weer zeiknat!)
Hier zie je het bij die strepen regenen.
Hier zie je het bij die strepen regenen.
Daarna mikten we ze gewoon lekker in bad. Past net.
Daarna mikten we ze gewoon lekker in bad. Past net.
Na het bad en het eten (nou ja eten? Kale spaghetti met worstjes), krijgen ze een ijsje
Na het bad en het eten (nou ja eten? Kale spaghetti met worstjes), krijgen ze een ijsje
Als ze eenmaal allemaal in bed liggen, is het tijd voor ons! De crema die Limoncello wordt opengetrokken
Als ze eenmaal allemaal in bed liggen, is het tijd voor ons! De crema die Limoncello wordt opengetrokken
Vaste prik met mijn neef: kaasfondue!
Vaste prik met mijn neef: kaasfondue!
Donderdag word ik wakker met watten in mijn hoofd, maar ik moet naar een verjaardagsfeestje. Om tien uur schonk men daar de Hugo in en proostten we op d'r verjaardag. Daarna gauw weer naar huis, want ja anders ook zo lullig dat ik er niet ben met visite.
Donderdag word ik wakker met watten in mijn hoofd, maar ik moet naar een verjaardagsfeestje. Om tien uur schonk men daar de Hugo in en proostten we op d’r verjaardag. Daarna gauw weer naar huis, want ja anders ook zo lullig dat ik er niet ben met visite.
Eva houdt dus absoluut niet van afscheid nemen en wil dat ook vaak niet. Liza vindt het niet zo'n ramp en knuffelt erop los!
Eva houdt dus absoluut niet van afscheid nemen en wil dat ook vaak niet. Liza vindt het niet zo’n ramp en knuffelt erop los!
Dikke knuffel!
Dikke knuffel!
In plaats van afscheid nemen, maakt ze voor haar achterneefjes allebei een tekening. En ja, Eva schrijft in spiegelschrift :)
In plaats van afscheid nemen, maakt ze voor haar achterneefjes allebei een tekening. En ja, Eva schrijft in spiegelschrift 🙂

 

 

De rest van de dag lig ik op de bank en wanneer Floris thuis is, op bed met barstende koppijn.
De rest van de dag lig ik op de bank en wanneer Floris thuis is, op bed met barstende koppijn.
Op vrijdag is de koppijn voorbij en langzaam komt de zon tevoorschijn. Op naar het zwembad!
Op vrijdag is de koppijn voorbij en langzaam komt de zon tevoorschijn. Op naar het zwembad!
Tot 15:00 uur is het vaak nog erg rustig. Men gaat pas na het middageten (belangrijkste maaltijd van de dag). Ik ga vaak dan ook om 3 uur weer weg. Voor die tijd is het heerlijk toeven!
Tot 15:00 uur is het vaak nog erg rustig. Men gaat pas na het middageten (belangrijkste maaltijd van de dag). Ik ga vaak dan ook om 3 uur weer weg. Voor die tijd is het heerlijk toeven!
We gaan vandaag overigens pas om half vijf weg vanuit het zwembad. Liza valt uiteraard in slaap in de auto en die maak ik om 18:00 uur weer wakker. Na de pizza gaan we dan een stuk met Mello wandelen.
We gaan vandaag overigens pas om half vijf weg vanuit het zwembad. Liza valt uiteraard in slaap in de auto en die maak ik om 18:00 uur weer wakker. Na de pizza gaan we dan een stuk met Mello wandelen.
Een heerlijk plek is dit en maar 5 minuten lopen. Toch ga ik er niet zo vaak naar toe, waarom eigenlijk niet?
Een heerlijk plek is dit en maar 5 minuten lopen. Toch ga ik er niet zo vaak naar toe, waarom eigenlijk niet?
Mello geniet ook van alles. Van het zand, het water en de stokken die er liggen.
Mello geniet ook van alles. Van het zand, het water en de stokken die er liggen.
Lekker avondje zo
Lekker avondje zo
ik moest van Eva ook nog op de foto. "Hier lijken je billen niet eens zo dik mama"
ik moest van Eva ook nog op de foto. “Hier lijken je billen niet eens zo dik mama”
Ik hou het wel liever bij de meiden!
Ik hou het wel liever bij de meiden!
Het meisje had alleen maar oog voor de tractor die gras aan het rollen was. Ze bleef maar met dr step in het gras vallen. Arme mop!
Het meisje had alleen maar oog voor de tractor die gras aan het rollen was. Ze bleef maar met dr step in het gras vallen. Arme mop!

En dat was dus onze week, best leuk toch?

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Ons Zwitserleven | Ritme is back jongens!

25 augustus 2018
Close
%d bloggers liken dit: