Deze week hebben we allemaal hard gewerkt. Floris zat een paar dagen in Italië voor zijn werk, Eva had veel huiswerk en is langzaam echt weer aan vakantie toe. Veel driftbuien en moeilijk gedrag. Liza had wel een goede week, al was ze vrijdag na het schoolreisje wel echt kapot.  Zelf was ik het hele weekend aan het werk. Op zaterdag moest ik een bruiloft fotograferen en op zondag twee familieshoots, deze moesten uiteraard bewerkt worden de afgelopen week.

Ik charterde de meiden trouwens ook nog even voor wat foto’s omdat ik mezelf uiteraard in allerlei omstandigheden wil verbeteren. Daarom was dit keer de zonsondergang aan de beurt! Al met al een drukke week en als klap op de vuurpijl een bezoek aan de endocrinoloog, de schildklierspecialist. Hij vermoed dat ik een virus heb dat ervoor zorgt dat de schildklier ontstoken blijft en daardoor mijn lijf van slag maakt. We moeten nog even afwachten of het ook daadwerkelijk uit het bloedonderzoek komt. Maar ik ga er maar vanuit. Rust houden, geen sport, luisteren naar mijn lijf en pas op de plaats maken en dat voor de komende maanden…

mmm.. zie dat er een watermerk op de foto's is gekomen... oeps! 
Van de bruiloft van zaterdag heb ik geen foto. Maar bij een van de shoots zondag moest ik oppassen dat ik niet in de schapenpoep viel!
Eva’s skeelers gingen het weekend kapot. Ze wilde zo graag nieuwe skeelers, maar daar had ik natuurlijk geen zin in. Totdat ik ze voor slechts 13 frank (11 euro) bij de aldi tegenkwam.
Ook Liza was aan het rolschaatsen
kinderen happy, wat wil je nog meer
Hard aan het werk op dinsdag
‘s Avonds neem ik de meiden mee met de hond uitlaten. Eva zette haar hakken in het zand, nou ja, ze slofte met haar voeten. Oh wat was ze boos. Maar het leverde wel een leuke foto op!
Liza door de bocht
Woensdagochtend wandel ik met Jones en moest ik gewoon de hanggeraniums op de foto zetten. Zo mooi!
Verder werk ik wat op woensdag, heeft Eva nog een vriendje te spelen en moet ik met de meiden een stuk rijden voor de zwemles (die Eva uiteindelijk niet bleek te hebben…)
Ze is deze week zo moe
Als Floris thuis komt…
Donderdag staat Liza toch wel lang in de badkamer om haar haar te doen. Helaas sprong haar pony steeds omhoog. Daarna gaf ze het maar op
Op naar school
Ik loop daarna een rondje met Jones
Wat wonen we toch mooi
Ik maak voor een weeshuis tosti’s
Liza krijgt een vriendinnetje te spelen en ze duiken in de zitzak
‘s Avonds neem ik de meiden snel mee voor nog een sessie in de zon. En toen ik alles had ingesteld, nam eva de camera en maakte ze deze foto!
Vrijdag gaan de meiden op schoolreisje
Wat waren ze happy en wat kwamen ze doormoe thuis!
Gijs noemen we ook weleens Apie, nu had hij zelf een apin om zijn nek!
Show Full Content

About Author View Posts

marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Ons Zwitserleven | Hittegolf

29 juni 2019
Close
%d bloggers liken dit: