Afgelopen week gingen de meiden na drie weken vakantie weer naar school. Ze hadden gelukkig gelijk het ritme weer te pakken en ook ben weer lekker aan de wandel met Jones gegaan. Gelukkig lag er na 2,5 week vakantie ook weer redelijk wat werk voor me klaar, dus hoefde me niet te vervelen de afgelopen week. Volgende week hoef ik me ook niet te vervelen met twee afspraken voor de baby. Op woensdag zit ik de hele dag in de praktijk voor de suikertest, die helaas niet thuis wordt afgenomen zoals ik met de meiden wel had. En op donderdag mag ik hopelijk weer even naar de kleine kijken tijdens een controle. Maar eerst deze week! Een echte herfstweek en wat vind ik dit seizoen toch fijn.

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Serie Frauenlauf | Marina loopt virtueel mee!

1 december 2017
Close
%d bloggers liken dit: