Op dit moment hang ik op de bank. Twee kussens in mijn rug, want ergens is de bank niet zo heel goed voor mijn rug. Maar het hangt, ligt en relaxed ook wel weer heel erg lekker. Floris zit een film te kijken en ik heb mijn oordopjes in, kijk via VPN naar The Voice Kids (die Ilse look-a-like was goed!!) en heb mijn computer voor mijn neus. De foto’s voor het weekoverzicht heb ik vanmiddag al geupload, dus nu hoef ik alleen maar te vertellen wat ik afgelopen week gedaan heb. Ik heb in ieder geval geprobeerd om weer wat sportiever te worden. De winterkilo’s en dat winterspek moet eraf. Hoe ik dat probeerde, dat komt vandaag ook ergens voorbij 😉

Zaterdag hadden we enorm ‘last’ van de föhnwind. Het zijn dan echt windstoten tot wel 140 kilometer per uur. Ik vind het altijd wel heel tof en Eva’s haren lenen zich er natuurlijk uitstekend voor om foto’s te maken!
Met Eva ging ik zaterdagavond een uur wandelen. We hadden Liza’s lichte step meegenomen en dat was een goede zet. Eva hield het goed vol en ik vond het erg gezellig
Heerlijk uitzicht ook!
Liza viel om half zes in slaap en kregen we niet meer wakker. Ze werd pas om 11 uur wakker, Avondeten wilde ze niet meer, maar snacken lukte wel 🙂
Zondagochtend zocht ik de playmobil maar weer eens op!
We besloten omdat het heerlijk weer was,een stuk te gaan wandelen. Liza was moe en nam ik sinds een half jaar weer eens achterop mijn rug de berg op. Dat ging gelukkig goed! Daarna was ze weer fit en liep de rest van het stuk terug naar huis
Wat een weer hadden en wat waren de meiden lief samen!
We liepen twee uur en Eva heeft het zonder te klagen volgehouden. Wat een verschil met een paar jaar geleden.
Zondagavond bezochten we de Funken in Oostenrijk.
De oppas was op vakantie en omdat het op zondag zo goed ging met lopen, besloot ik weer eens met Liza te gaan lopen met de wandelgroep. Dat ging prima! Verbazingwekkend goed zelfs.
Maandag waren de kinderen trouwens onhandelbaar en was dit het gezelligste moment van de dag.
Dinsdagmiddag was er soep als lunch!
Vermicellisoep, niet te moeilijk maken
Woensdag kwam Liza’s vriendinnetje spelen. Dat zijn toch fijne uurtjes, ik kan dan zelf ook echt wat doen. Zo poetste ik de benedenverdieping en ruimde ik boven helemaal op. Ideaal!
Ik maakte ook nog de koelkast schoon!
Eva en Liza kunnen zo leuk samen spelen en woensdagmiddag moesten ze weer verkleed… Twee heksen in huis
De voorbereidingen voor Liza’s verjaardag zijn in volle gang. Ze wilde perse een pinata, die kwam binnen 🙂
Het was echt zo’n baggerweer donderdag. De sloten stroomden bijna over. Maar Eva’s middag in het bos ging gewoon door. Om half vier kreeg ik deze foto door. Tijdens de Waltmiddag hadden ze gespeeld met modderglijbanen en deden ze een wedstrijd wie er het vieste thuis zou komen. Ik was blij dat ze bij een vriendinnetje ging spelen daarna. De kleren heb ik twee keer moeten wassen!
Donderdagavond wilden ze graag samen slapen. Dat mag, ze slapen altijd zo.
Mijn vrijdagochtend! Heerlijk ontbijtje
Floris kwam op tijd thuis om verder te gaan aan de schommel voor Liza.
Hij schoot goed op!
Liza wilde een snoepje en ik zei dat ze moest wachten totdat ik gestofzuigd had… Dat duurde haar te lang!
Na een dag buiten, eindigden ze lekker in bad en doken ‘s avonds weer bij elkaar in bed.

Ons weekje was heerlijk, hoe was jullie week?

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Vet tof! Om de week met school een ochtend in het bos

23 november 2018
Close
%d bloggers liken dit: