2 april 2020

De week is weer voorbij en erop terugkijkend heb ik het idee gehad dat hij goed in balans was. Als eerste hebben we ons de afgelopen week nog even lekker in het Zwitserse carnaval ondergedompeld, voor zover dat mogelijk is met kinderen. Daarbij had Eva deze week een feestweek, de sonderwoche, op school. De kinderen uit klas 3 tot en met 6 waren namelijk op Skilager. Bizar om te beseffen dat Eva ook over drie jaar gewoon al een week op skikamp gaat met school, dan is ze pas 9! Aan de andere kant zijn de kinderen ook echt wel zelfstandig hier en komt dat zeker goed. De feestweek was leuk voor hen, elke dag een andere activiteit, Ze hebben nog gezwommen en zijn gaan schaatsen, kookten op school en had zelfs nog een welnessdag. Eva heeft ervan genoten! 

Het weer was  wisselvallig deze week. Het was echt stormachtig, met wel hele lekkere buitenspelmomenten tussendoor. Voor Marlieke.com had ik deze week ook weer toffe opdrachten. Zo fotografeerde ik onder andere een Zwitserse band, ontwierp een mooie trouwkaart en maakte een website voor de plaatselijke cultuurvereniging! Tel daarbij op dat mijn huis goed opgeruimd was de hele week, een unicum, dus ik kijk terug op een hele goede week! 

Op zaterdag gingen we ’s middags naar de optocht in Oberriet. Eva als piraat, Liza als groene heks.
Het was echt heerlijk weer en een fijne , gezellige optocht.
Thuis werd er de hele middag buiten gespeeld
Op zondag gingen we naar de grote optocht in Altstatten. Ik nam dit keer een roze heks mee en wederom een piraat
Zelf was ik ook als piraat!
De gele schoolbus! Liza ging helemaal uit dr dak. De gele schoolbus (van de discotheek 50 meter verder) had namelijk heel veel snoepjes en fijne muziek
Aan het eind genoten we nog van een ijsje. Zo lekker weer was het!!!
Hai Piraat in tha house!
Thuis aten we lekker snaaivoedsel šŸ™‚
Maandagmiddag had Eva een afspraak bij de oogarts. Haar ogen waren met de bril supergoed vooruit gegaan, dus hoeft ze gelukkig geen pleister.
Omdat Eva een feestweek had, gingen ze maandagmiddag zwemmen met school. Liza en ik deden boodschappen en ik kocht deze coole jas voor Liza. Ik kon hem niet laten liggen, hij heeft zelfs kattenoren op de capuchon!
Met zwemmen is alles gelukkig goed gegaan. En het weer was echt fantastisch, zodat we lekker buiten konden zitten
Ik kreeg maandagavond – mijn werkavond, niks uit mijn vingers. In bed ging het gelukkig als een trein.
Dinsdag mocht Liza verkleed naar de Spielgruppe. Ze wilde nu geschminkt worden met een gele ster om d’r ogen en paars. Omdat ze een snotneus had, wide ik niet haar hele gezicht schminken.
Terwijl Liza op de spielgruppe zit, ben ik bezig met de trouwkaart die bij deze Save our Date kaart hoort!!
Weer thuis en gelijk knuffelen met Gijs
’s Ochtends stormde het nog, maar om 1 uur brak de zon door en dus gingen we toch nog naar de kinderoptocht in de stad.
De optocht staat bekend om de waterspuiters, doodeng volgens Eva…
Wat een heerlijk weer!
De woensdag stond in het teken van opruimen, maar we moesten ook boodschappen doen. Te vermoeiend voor Liza en ze heeft heerlijk geslapen.
Nadat de kamers van de meiden ook weer opgeruimd waren, mochten ze zich dan ‘alweer’ verkleden.
Nadat mijn dag echt heel druk was, ontspande ik in dit Mineralheilbad…. het was echt fantastisch!!! Ik ben in geen tijden zo ontspannen geweest
Donderdag is Floris ziek thuis, dat kwam me goed uit. Ik had namelijk een fotoshoot.
En toen kreeg ik post… Mijn stembiljet!
Ik kreeg er wel keuzestress van trouwens. Inmiddels heb ik mijn keuze gemaakt en is mijn stem onderweg naar Nederland.
Op vrijdagochtend stond er een wandeling gepland met de mukiturnen. Wat hebben die peuters het goed gedaan!
En vrijdagmiddag had ik een verjaardag en had ik daarna flink last van de prosecco! Ik ben niks gewend šŸ™‚
Dit was mijn week! Hoe was jouw week?

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geƫmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Zo vierden wij carnaval in Zwitserland
Next Ik ga naar Berlijn toe!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Liza, het meisje met de grappige haren

14 juli 2017
Close
%d bloggers liken dit: