Met nog maar een week school, voordat de kerstvakantie begint, te gaan, merk ik dat vooral Liza aan het eind van haar latijn is. Ze is moe. En dat is ook wel logisch. Het is deze week erg koud. Dus iedere dag moet ze zich in een skibroek wurmen en dan naar boven lopen. Van school weer naar huis, met een extra skibroek. Dan zijn we nog heel wat dingen waar ze naar toe willen en naar toe moeten. Voor de kinderen heb ik echt geprobeerd om zoveel mogelijk rust er in te brengen, maar je komt er soms ook niet onderuit. 

Ik ben blij dat deze week langzaam voorbij is. Vrijdagavond heb ik met Eva op de scouting nog een kerstavond, waarin ze ook nog om 21:00 uur moet zwemmen. Daarna ben ik er ook klaar mee. Want ik was alleen dinsdagavond thuis deze week en ben echt heel druk geweest. Hoewel ik er volgende week alleen voor sta met de kinderen – Floris moet naar China zondag – heb ik heel erg behoefte aan NIKS!  Vandaag dus een groot weekoverzicht van afgelopen week. Want deze week was dan wel druk, maar wel echt heerlijk.

Zaterdagochtend begon met een fijne familieshoot!
Eva had ‘s ochtends eerst scouting en moest daarna door naar een turnwedstrijd.
Ik ging met Liza na de shoot eerst boodschappen doen, daarna moest ze mee naar Eva’s wedstrijd. Supersaai voor haar, dus Floris nam haar later weer mee naar huis en mocht ze op de quad
‘s Avonds wilde ze nog even met haar nieuwe aquarelpotloden spelen
Op zondag stond ik voor Rheintal.com op de kerstmarkt in Widnau. Wat was het koud!
Samichlaus kwam ook nog even langs
Onze stand zag er wel tof uit
Eva heeft het rekenen op de iPhone ontdekt
maandag maak ik onze adventskrans af
De hond vreet deze week alles wat los en vast ligt. Ik kan hem af en toe wel wat doen.
Maandagavond heb ik een kerstavond met de bäurinnenverein. We eten heerlijke baumnusssuppe. Het was zo’n gezellige avond
De wc was wel echt een toppertje daar hoor
Ik vroeg me alleen af waar je deksel van de doos moest laten…
ziet er toch echt leuk uit!
Ik mag me dinsdagochtend weer melden bij de endocrinoloog voor mijn schildklier. Die is nog steeds dik, dus moet ibuprofen blijven slikken.
Dinsdag is Liza de hele middag weg en eet Eva bij de buren. Ik neem het er even van!
Daarna kleur ik met Eva en kijken we tegelijk naar Christmas Chronicles
Dinsdagavond kopen we een kerstoom!
En die tekst is speciaal daar neergezet, ik moet namelijk dringend minder gaan eten!
Uiteindelijk staat de boom en ben ik blij mee
Woensdagochtend was het zo koud buiten, maar ook zo mooi!!!
Woensdag moet ik mijn huis opruimen, want het is zo’n bende met al die kerstzooi
Een voor en na is altijd een stok achter de deur
Langzaam ben ik steeds blijer met ons huis. Het duurt even (we wonen hier al 4 jaar), maar het komt!!
Woensdagvond heb ik met de turnverein een kerstetentje. Ook erg gezellig!
Mijn favoriete weer hoor. Lekker dik ingepakt en genieten van het zonnetje
Donderdagmiddag kijken Liza lekker naar Casper en Emma. Met warme choco, want we waren eerst in de speeltuin en daarna moesten we nog met Jones lopen. Toen was de zon al achter de berg, dus was het ijskoud buiten!
‘s Avonds zijn we dan op school uitgenodigd, waar zij het adventsvenster hebben en Eva met haar klas een kerstverhaal laat horen
Een beetje nerveus was ze wel
Maar ze deed het super. Toen ze later het filmpje zag, schrok ze. “Je hoort me overal bovenuit schreeuwen!”.
Een warme punch en dit vuur hield ons warm.
En ook vrijdagochtend was het weer superlekker weer!
Show Full Content

About Author View Posts

marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Het dilemma van tradities als je in het buitenland woont
Next Originele kerstwensen via social media

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: