Er zijn van die weken waarbij je denkt; wat heb ik in vredesnaam gedaan deze week? Niet zoveel en dat had een reden. Afgelopen week moest ik naar de arts voor mijn suiker en ik kwam daar een beetje balend vandaan. Deze week moest ik niet gewoon 1 keer meten, maar 4 x per dag. Voor heel veel mensen met suiker helaas normaalste zaak van de wereld, voor mij zorgde het deze week voor behoorlijk wat gaten op de dag. Ook omdat dat prikken niet altijd goed ging of mijn apparaat kuren had. Daarbij moet ik ook dagelijks mijn bloeddruk bijhouden en dat apparaat en ik zijn ook geen vrienden… Tel daarbij op dat ik dus geen zoetigheid meer mag, het betekende dus hele gezellige dagen hier! hahaha. Inmiddels gaat het mij wel weer een stuk beter hoor en is het best gezellig weer in huis.

Zondagmorgen was ik al vroeg op pad. Het had voor het eerst gevroren dit jaar en dat zorgde voor mooie plaatjes
Ik hou ervan
Maar het was wel koud hoor!
‘s Middags nam ik de meiden mee naar de Baggersee voor een heerlijke herfstfotoshoot. En het is super dat de kinderen ook weleens de camera pakken
De foto’s zijn zo leuk geworden!
Na een uur wandelen, foto’s maken en plezier maken, hadden we het koud!
Maandagochtend had ik al om 8 uur een afspraak bij de arts voor mijn suiker. Vorig jaar zat ik hier voor mijn schildklier, nu houdt hij dat gelukkig ook in de gaten.
Zo zien mijn avonden er een beetje uit!
Dinsdagochtend was het echt herfstweer. Hier zie je de kinderen naar school lopen, ik liep een andere weg naar boven.
Uiteindelijk liep ik in de wolken en met Jones een goede 5,5 km. Daarna deed ik de rest van de dag niet veel meer hoor!
Ik maakte nog wel een lekkere wortel-kokossoep!
Toen de meiden thuiskwamen van school, vonden ze en vogel een beetje op apegapen in de tuin. Ik zette deze dame wat hoger en hoopte dat ze weg zou vliegen
Toen ik Liza en haar vriendinnetje van de gym ophaalde, werden we opgehouden door een paar koeien die een beetje moeite hadden om netjes op de weg te lopen!
‘s Avonds maakten we ons op voor de Sint Maarten optocht
Het was weer gezellig!
De vogel bracht ik uiteindelijk voor de nacht naar binnen en de volgende ochtend zat ze niet meer in het doosje. Ik schrok me dood, maar toen zat ze pontificaal op de wasbak!
Ik wilde haar naar buiten brengen, maar ze vloog tegen het raam aan. Echt stom dat ik dat raam niet open had gedaan. Gelukkig vloog ze niet lang daarna wel weg. Dag Sophie!
Omdat het allemaal raar loopt deze week, maakte ik woensdagmiddag een lasagne met zalm en een saus van courgette en pesto. Superlekker
Want woensdagavond hadden we de eerste repetitie van de turnerunterhaltung. Ik moest nog even snel mijn benen scheren! hahaha
Liza moest al haar jurkje voor de opvoering aan en wat zag ze er schattig uit!!
Op donderdag ben ik 29 weken zwanger! Zoals ze hier zeggen; in de dertigste week.
De meiden kwamen thuis met een verwaaid hoofd!
Eva is ‘s middags lekker vrij, terwijl Liza op school zit en daar genieten we allebei echt van. Het is zo gezellig. En de baby vond het ook leuk!
‘s Avonds aten we ook nog eens Eva’s lievelingseten, pastasalade. Liza is alleen niet zo fan, maar met de hulp van Floris at ze toch behoorlijk wat!
Vrijdag zien we dat onze waterschildpad niet meer leeft. Liza was heel verdrietig, maar besloot gelijk een tekening voor hem te maken.
Het wordt uiteindelijk een heel kunstwerk. Morgen gaan we de schildpad een mooi plekje in de tuin geven.
Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

NETFLIX TIP! Binnenstebuiten

22 maart 2016
Close
%d bloggers liken dit: