Er is alweer een week voorbij, dat betekent dat ik jullie weer graag een kijkje geef in ons leven. Deze week was relaxed. Het was de laatste week van het bijzondere lesrooster van de meiden, want ook bij ons starten de meiden weer vanaf maandag normaal met het lesrooster en ook sport begint gelijk weer. En ik vind me dat toch een partij fijn! Eindelijk weer mijn eigen ochtenden met Bram terug, mijn eigen ritme en misschien dat ik dan eindelijk ook eens aan werken toekom. Want hoewel er al veel weggewerkt is, ligt er nog steeds een stapel werk op me te wachten. Maar voor nu; de afgelopen week in foto’s!

 

Oeps, ik zie bij het verkleinen dat het logo van Marlieke.com erop is gekomen. Haha, het zijn dus voornamelijk foto’s die met mijn mobiel gemaakt zijn. Maar dat zie je wel.
Maandag was het ook hier 2e pinksterdag en hadden we een relaxte dag thuis. Bram zit middenin zijn 4-maandensprong en leerde maandag ineens om met een speeltje te spelen! Wat een mijlpaal weer.
‘s Avonds aten we van de BBQ en Liza at voor het eerst mais. Deze dame heeft de afgelopen maanden sowieso een grote sprong gemaakt in wat ze allemaal eet en probeert. Wat fijn!
Manneke!
‘s Avonds hebben de meiden een truc en ik waan me even in het circus
Ze gingen steeds hoger!
Dinsdagochtend zijn de meiden naar school en ik loop een pittig rondje met Bram en Jones.
Dinsdagmiddag heb ik het zo goed gepland dat Bram 3 uur slaapt en ik heel veel werk kan wegwerken! Dit vogeltje vloog uit zijn nest en kwam even bij me zitten
Op woensdag heb ik het in mijn hoofd om een tuinbank bij de ikea te kopen. Ik rijd er met Eva en Bram naar toe en moet zoals altijd lachen om het woord ‘winkeln’ op de snelweg.
De bank voor op het balkon werd het niet, maar we kochten wel wat anders
We kochten namelijk nieuw servies!
Totaal ontspannen drinkt Bram zijn flesje bij Floris
‘s Avonds lopen we even een rondje metJones, omdat Bram het dan net niet redt totdat hij moet slapen en een kwartiertje slaap nodig heeft.

 

En weg…
Donderdagochtend doe ik de weekboodschappen met Bram en aangezien we hebben besloten om een palletbank te maken op het balkon, besluit ik ook kussens te kopen. Deze waren in de aanbieding bij de Lidl. Niet wetende dat de dozen enorm groot en zwaar waren. Gelukkig kreeg ik hulp van de medewerkers!
arme bram
Liza in haar kamertje!
Ook donderdagavond gaat Bram een kwartiertje in de draagzak om te slapen. Ik lees ondertussen Liza voor uit Superjuffie! Inmiddels zijn dit onze favoriete voorleesboeken
Eva vraagt of ik haar haren wil vlechten
Deze beer wordt zo groot!Vrijdag fotografeer ik weer eens een bruiloft, dus maak geen foto’s verder van thuis
Zaterdagochtend gaat Bram even in ons bed, zodat ik kan douchen
Bram ontdekte Nijntje
Ik maakte lekker brood voor tussen de middag.
Mijn lieve vrolijke Fransje
‘s Avonds eten we een lekkere salade van avocado en tomaten met spätzle en garnalen!
Zaterdag stopt het met regenen inlopen we snel een rondje met Jones en zien we een regenboog!
Niet lang hierna valt Bram in slaap
‘s Avonds heeft hij toch geen zin om te gaan slapen, maar met een hoop geknuffel en gewied, valt hij toch in een diepe slaap. Uiteraard nog altijd met zijn berenpakje aan
slaap lekker Brammie
Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Ons Zwitserleven | Een enorm weekoverzicht
Next Een update over Bram

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: