Deze week had ik de hele week een beetje het gevoel dat ik een meldplicht had. Als ik even niet online was, even niet zo snel op een WhatsApp bericht reageerde of al wel echt een hele ochtend stil was – waar dan ook, dan werd er al aan me gevraagd of alles rustig was of misschien al wel begonnen was. En ik begrijp het wel. Ik ben zelf namelijk net zo nieuwsgierig bij anderen. Maar aan de andere kant heb ik ook niet zoveel zin om maar een foto te delen, om het delen. Ik weet dat ik vaak mooie plaatjes van mijn ochtend wandelingen deel, alleen deze week was het vooral donker, grijs en grauw ‘s ochtends! Dan deel ik daar echt geen plaatje van. Goed, nu is het vrijdagmiddag 5 uur en zit de baby nog lekker te bewegen in mijn buik. En ik heb zo’n flauw vermoeden denk dat deze baby daar ook nog wel even blijft. Het is ook wel heel koud buiten!

Zondagochtend liep ik al op tijd een klein rondje met Jones. Het was veel te koud!
Eva verveelde zich en ik besloot dat ze helemaal alleen een cake mocht maken. Niet alleen lekker, maar voor Eva ook een goede oefening om alle stappen te volgen en niet bij het einde te beginnen.
En omdat we toch wel en beetje inkakten thuis, liepen we nog maar een ronde met Jones. En Liza proefde wat sneeuwvlokjes. Het zette helaas niet door.
Jones!
‘s Avonds hadden ze een lange badsessie en moest ik zo lachen om de opmerking van Liza
Het was wel weer tijd voor een selfie maandag!
Zondag werkte ik nog wat werk weg en besloot daarna dat het echt afgelopen moest zijn met die tussendoor klusjes. Ik gaf mezelf verlof, want de fotoboeken moesten ook echt gemaakt worden! hahaha
We gingen maandagmiddag nog even snel naar de speeltuin, even weer een middagje bijkletsen. In het zonnetje is het best lekker en we vonden een mooie steen. Die leggen we binnenkort weer ergens anders neer voor een ander
Oma appte dat ik zo stil was en ik stuurde haar deze foto. De baby zit er nog in!
Zo schattig! De 30e is de uitgerekende datum
De hele woensdag ben ik hard bezig met mijn albums. Want de kortingscode van Albelli loopt donderdag af
En het is me gelukt. Een album rijker voor de meiden (die ik 2x af laat drukken) en een instagram album voor mezelf. De korting is weer fijn!
Donderdagochtend ben ik de hele ochtend bij een vriendin aan het koffiedrinken. Eva is vrij op donderdagmiddag en we doen samen haar Engels huiswerk. Superleuk zo
Daarna vraagt ze of ze weer mag bakken en ik laat haar maar d’r gang gaan. Ze leert er goed van!
Vandaag ben ik 39 weken zwanger! Mooie mijlpaal weer
Opa en oma sturen nog een lief kaartje
Als Liza thuiskomt, spelen ze samen een spelletje voor Liza duitse huiswerk. Ik vind dat spelenderwijs leren zo leuk!
Al een hele week was ik op zoek naar mijn draagzak en draagdoek. Ik dacht dat ze in de gang aan de kapstok hingen maar daar waren ze niet. Dus vrijdag ging ik op jacht in de bomkelder en vond ze gelukkig! Inmiddels zijn ze fris gewassen en hangen ze te drogen.
Liza en ik genieten vrijdagmiddag van het mooie weer en ruimen de tuin eindelijk op.
Daarna lopen we een rondje met Jones en drinken we nog koffie bij de buurvrouw, waar Liza later blijft spelen. Een relaxte vrijdagmiddag dus
Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

XO staat voor Kisses Overseas en voor… heerlijke producten

4 augustus 2016
Close
%d bloggers liken dit: