Sinds Liza naar school is, lijkt wel of ik het drukker heb dan ooit. En dat is ook wel een beetje zo. Want mijn bedrijf Marlieke.com gaat als een speer. Deze maanden, natuurlijk ook door het goede weer, ben ik iedere weekend de hort op met mijn camera. En als de meiden dan naar school zijn of slapen, dan ga ik aan het werk om de foto’s te bewerken. Zo ook weer deze week. Maar goed, het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn deze week, want ik was weer behoorlijk ziek van mijn keel. De laatste weken van de zomervakantie begon de ellende met een opgezwollen tong en keel en het is in al die weken nog niet weggegaan. Dus deze week maar wat doktersbezoekje daarom gehad. Hoe die zijn gegaan en wat de voorlopige uitslag is, lees je helemaal aan het eind van dit weekoverzicht! 

Vorige week zaterdagochtend had ik eerst een fotoshoot. Daarna maakten de meiden zich op voor de städtlilauf
Liza rende 300 meter en Eva 1,1 kilometer.
Zondagmiddag stond de volgende shoot op het programma en hier zie je mij aan het werk. Leuk!
Christel (de moeder van mijn model) en ik gaan ook nog even samen op de foto!
Eva kan op school punten verzamelen door het beantwoorden van vragen over boeken die ze heeft gelezen. Zondagavond kijken we samen hoe dat programma werkt.
Jones draagt nog steeds een kraag. Zijn nagel is nog niet teruggegroeid en tot die tijd moet hij zijn voet met rust laten.
Liza ziet tussen de middag het boek Kleuren voor Volwassenen liggen en vraagt of ze er een tekening uit mag maken. Vijf uur lang is ze met deze tekening af en aan bezig. Zo knap!
Dinsdagmiddag gaan we eindelijk het fruit oogsten. We hebben twee kleine appelbomen, een grote perenboom en een slanke pruimenboom.
Het is trouwens het eerste jaar dat we peren eraan hebben hangen
En het eerste jaar dat de pruimenboom het doet
De oogst van de dinsdagmiddag…
Floris belt om 5 uur op dat hij uiteten gaat. Wij besluiten daarom maar pannenkoeken te eten
Woensdagmiddag gaan we op kraamvisite
Eva loopt de hele tijd met de wagen
Ze ontpopt zich als een echt moedertje
Mag ik een baby voor mijn verjaardag?
Thuis gaat liza weer eens kleuren
Eva heeft een uur zwemclub en Liza kiest vandaag voor de speeltuin
Kijk die vier nou gezellig op de bank zitten
Ontwaken met een mooi lucht op donderdagochtend
Ochtendknuffels met jones
Of ik een papegaai wilde tekenen
fast forward naar vrijdagmiddag: de papegaai is bijna af!
Bij KNOOPKRACHT kies een kleur uit voor het blad dat ze voor mij gaat maken. Deze kleur is Eucalyptus trouwens. Deze geknoopte bladeren zijn ook te koop. Kijk voor meer info op KNOOPKRACHT.nl of via INSTAGRAM
Ik heb onze 45 kilo appels naar de boer gebracht en er appelsap van laten maken.
Liza gaat vrijdagochtend vroeg naar school. Ik moet om 8 uur in het ziekenhuis zijn. Normaal begint Liza om 8:50 maar op vrijdag mag ze een uurtje eerder beginnen
De dokte neemt mijn klachten serieus (!!!! En dat is heel wat na een debacle bij de huisarts op maandag). Hij verdenkt mijn schildklier en op de echo ziet hij inderdaad dat die chronisch ontstoken lijkt. De afspraak bij de endocrinoloog die ik al gemaakt had, kan blijven staan. Hopelijk kan de specialist me verder helpen volgende week.
Redelijk opgelucht dat er daadwerkelijk wat te zien was, ga ik daarna een rondje met Jones lopen.
Daarna bereid ik al een deel van de bruiloft vanmorgen voor.
Ook ‘s avonds loop ik een rondje met Jones. Hij kan gelukkig weer lopen zonder pijn en dat doet mij ook goed. De kap mag trouwens af van de dierenarts als we erbij zijn.
Op vrijdagavond zoek ik de spullen voor de bruiloft die ik op zaterdag moet fotograferen uit. Er moeten drie camera’s mee!
Show Full Content

About Author View Posts

marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Genoeg te shoppen bij At Home Living

9 januari 2014
Close
%d bloggers liken dit: