Goedemorgen deze zaterdagmorgen! Ik ben erachter dat de meeste mensen mijn weekoverzicht lezen op zaterdagochtend. Het is natuurlijk ook wel lekker wakker worden met een kop koffie en een overzicht van wat wij deze week hebben beleefd. Dat was deze week niet zoveel, gewoon een normale week. En die mogen er ook zijn toch?

Zondag zijn de meiden lekker buiten aan het fietsen
Deze foto kon je al vorige week zien
Eva maakte deze leuke foto van Liza en mij
Kleine druif
Mijn maandagochtend begon heerlijk!
Voordat ik een fotoshoot moet doen, ren ik een rondje hard
Na de fotoshoot haal ik Liza en haar vriendje van de Spielgruppe op
Strike a Pose!
‘s Middags komt haar vriendje spelen en ze hebben de grootste lol
Even knuffelen met Gijs voor het slapen gaan
Mijn flyers voor Marlieke.com zijn binnen bij mijn ouders. Helaas na 4 correctierondes, zijn er toch nog foutjes ingeslopen…
Woensdag koop ik voor de meiden nieuwe jassen bij de Kik.
Donderdagochtend… ze was zo moe
Eva kon donderdag gelijk haar nieuwe jas aan. Het was 3 graden buiten
Op donderdag wonen we precies 3 jaar in Zwitserland!
We halen lekker verse appelsap
Als ik naar bed ga ‘s avonds heeft Liza een verrassing voor me gemaakt. Vrijdag vertelde ze me dat ze wakker was geworden en moest plassen. Haar luier in de prullenbak had ‘gesmeten’ en een verrassing voor me had gemaakt. Ik was niet thuis en Floris had er niks van gemerkt 🙂
Op vrijdagochtend gaan Liza en ik eerst MuKi turnen. Daarna ga ik poetsen en wachten we op opa en oma. Liza moest alleen nog wel erg lang wachten…
Mijn ouders nemen een nieuwe bril mee die ik via VisionDirect mocht bestellen. De foto is een beetje gaar, maar de bril is echt superleuk – later meer 😉
En via CanvasCompany mocht ik een canvas bestellen. Dit doek is 150×90 en staat nu in de gang, maar hangen we straks op aan de wand in de gang.
Show Full Content

About Author View Posts

Avatar
Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

4 thoughts on “Ons Zwitserleven | nieuwe jassen en een nieuwe bril!

  1. Ik ben ook zo,n ochtend lezer. Oom Frans begon hier ,s morgens altijd mee. Blijf dit doen het is zo leuk en ik heb niet het idee, dat jullie zo ver weg wonen.Groetjes van je tante

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Het is echt mutsenweer

23 november 2014
Close
%d bloggers liken dit: