Het is toch wat. Er ligt al twee weken sneeuw en ik ben het nog niet zat. Wat een waanzin! Wat gaaf! Ik geniet echt meer dan andere jaren van de sneeuw. Misschien wel omdat ik gewoon uren kan lopen met Jones en daardoor niet vast in huis zit. Misschien ook wel omdat de sneeuw niet zo smerig is, maar mooi blijft. Misschien wel omdat de temperatuur fijn is. Ik ben in ieder geval veel buiten met een lach op mijn gezicht. Hoe anders was dat vier jaar geleden toen ik best chagrijnig uit de winter kwam.

Zaterdagmiddag besloot ik een rondje te gaan lopen met de hond. Het was betoverend mooi
Helaas is het zondag slecht weer. Eva wilde nog wel even haar nieuwe bril showen
Helaas op maandag zet de dooi in. Het is al gelijk behoorlijk nat
Liza had dus nog nooit een snoepketting gegeten
Dinsdag ga ik met Liza mee naar school. En ze moest natuurlijk met de twee stagiairs op de foto.
Ik blijf de hele ochtend.
Ik krijg zelfs ook nog een broodje. Verrassing voor de kinderen van de stagiairs en ook een verrassing voor mij
Liza heft twee keer in de week Duitse les, dat uurtje neem ik dan ook nog even mee.
Dinsdagmiddag ga ik met de meiden een stuk wandelen.
Woensdag komt Liza helemaal hyper thuis. We moesten naar de pizzeria. Want dat had ze afgesproken. Met het sporten lukte het niet, maar Liza mocht wel met haar vriendje mee pizza eten. Zo leuk! Ze was zo enthousiast en ging gelijk met make-up aan de slag.
Ik kreeg van Hunkemöller een heerlijke trui.
Ach die Jones. Toch in een beng als we weggaan, maar het was niet meer verantwoord.
Vrijdag worden we weer verrast met een lag sneeuw!
Ik loop een grote ronde met Jones en GENIET!

Eva en Liza spelen ‘s middags bij vriendjes en ik maak dit weekoverzicht af en begin aan het ontwerp van een website. Op naar een nieuwe week!

Show Full Content

About Author View Posts

marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Hoe warm is het bij jullie in huis?

2 december 2016
Close
%d bloggers liken dit: