Deze week hebben de meiden Paasvakantie. Ze hebben wel wat van school gekregen om te doen, maar het moet niet. Ze kiezen dan ook alleen maar de leuke opdrachten uit om te doen iedere dag en gelijk hebben ze. Floris was ook deze week veel thuis aan het werk en zal de komende tijd ook iedere middag sowieso thuis zijn. Dat geeft mij eindelijk echt de tijd om zelf ook weer beginnen met werken. Ik heb heel veel ideeën, maar er staan ook behoorlijk wat leuke opdrachten te wachten. Ik kan niet wachten om te beginnen!

Ik moet zeggen dat de afgelopen week een goede week was. Ik was voornamelijk gewoon thuis of met Bram en de hond aan het wandelen en heb heel weinig mensen echt gezien. Het was ook heerlijk weer, net als in Nederland. Als het zo door blijft gaan, dan komen we de quarantaine tijd wel goed door. Al zou ik wel weer gewoon zonder zorgen langs iemand in de supermarkt willen lopen. Maar daarover schrijf ik wel een andere blog!

Goed, dan nu de vele foto’s van afgelopen week. Veel plezier ermee!

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Broodjes maken voor Pasen!
Next Coronacrisis en ik…

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: