Nu ik iedere dag ‘s ochtends kan werken, ben ik de rest van de dag zoveel rustiger en komt er steeds meer uit mijn handen op de momenten dat de meiden weer thuis zijn. Nou is Liza iedere middag gewoon thuis, maar ze hoeft gelukkig niet ieder uur vermaakt te worden. Daarom kreeg deze week mijn keuken een make-over en ruimde ik de bunker op. Vier enorme vuilniszakken met kleren later, was de bunker (we hebben dus een echte bunker met enorm dikke wanden en zijn daardoor helemaal oorlogproof!!) leeg, qua kleding dan 🙂 

Verder veel foto’s van ons fijne ritme… Het is toch wel weer fijn om na de vakantie gewoon weer in je alledaagse ritme te zitten. 

Er zijn van die momenten dat je heel hard moe lachen. Dit was zo’n moment. Jones sprong op de tuinkist en zat voor even heel parmantig naast Gijs.
Ik had een fotoshoot zaterdagochtend en trok mijn nieuwe bedrijfskleding aan!
Femke nodigde ons spontaan uit om te komen zwemmen en eten. Dus lagen we zaterdagmiddag in de Bodensee!
Keken we naar een wesp dat wat vlees at
En Femke en ik dronken caripariña’s 🙂
Deze foto stond in mijn timehop zondag
En zo toevallig dat Liza datzelfde jurkje aan had zondag!
De meiden gingen zwemmen. Wat een heerlijk weer was het weer deze week
Zondagavond besloot Eva dat ze Spaans ging leren.
Wat een artikel over je keuken wel niet teweeg kan brengen! Ik zorgde maandag ervoor dat mijn rommelige keuken een waardige keuken werd!
Liza had maandagmiddag de schmink te pakken!
Daarna tekende ze een schildpad
Een van de taken die Floris heeft, is het Duitse huiswerk van de meiden. Ik doe het doordeweeks natuurlijk, maar de dag voordat ze Duits hebben neemt Floris het in alle rust met ze door.
De schoolrush… Alle roosters en planningen hangen op zodat ik precies zie wie wat en wanneer heeft. Het is wat met die Zwitserse scholen 🙂
Eva vertrekt ‘s ochtends al vroeg naar school (7:15), liza tekent daarna wat of kijkt tv.
En de kat heeft me ook gevonden als ik aan het werk ben!
Dankzij Timehop kom ik er dinsdag achter dat we 4 jaar getrouwd zijn.
Dinsdagavond worden we op school verwacht voor de ouderavond. Liza tekende zichzelf met een gouden huidskleur 🙂 Verder hoorden we alleen maar positieve geluiden.
Woensdag speelt Liza ‘s middags bij een vriendinnetje, hebben we aan het eind van de dag nog een verjaardag en ga ik als afsluiter nog even sporten. We volleyballen tegen zonsondergang op het veld. Wat een fijne avond
Die heeft een hele zware nacht gehad! hahahaha
Op donderdag lopen we een rondje met de hond voordat ze naar school gaat. Stoer kind dat gewoon nog even een kilometer extra vooraf loopt.
donderdagmiddag komen Eva en Liza samen uit school gerend
Als Eva weer naar school is ‘s middags doen wij samen alvast een beetje huiswerk. Liza heeft kaartjes om de woordenschat te vergroten en we spelen met deze kaartjes memorie. Zo leuk!
Ik kan niet zeggen ‘wie wat bewaart, die heeft wat’, maar met het uitzoeken van dozen met kleren kwam ik ook het Mega Mindy pak weer tegen.
Liza heeft op vrijdag voor het eerst Wald. Ze gaan met de kleuterklassen een ochtend het bos in. Helaas treffen ze het niet met het weer, maar daar kan je je op kleden. Liza vond het superleuk
Op de terugweg toeterde een vrachtwagen en mochten Liza en haar vriendje bij de vader instappen
Wat een plaatje!
Als Eva naar een vriendinnetje gaat is Liza verdrietig. Gelukkig weet dit kalfje haar op te vrolijken.
Daar is eindelijk mijn kantoorhond!! hahaha 

Deze week heb ik onwijs weinig foto’s van Eva lijkt wel. Ik heb ze wel hoor, maar ze was veel weg deze week. Volgende week weer meer foto’s van Eva! 

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Slechts vier cadeautjes met Sinterklaas?

5 december 2017
Close
%d bloggers liken dit: