Hoi! Ik hoop dat jullie heerlijke dagen en een fijne week achter de rug hebben. Onze week was heerlijk rustig. Helaas werd ik eerste kerstdag weer ziek (mijn schildklier speelde enorm op) en tweede kerstdag redde ik net, maar de 27e lag ik de hele dag plat. Inmiddels gaat het wel weer, maar nog niet echt van harte. Onwijs balen, want het ging zo goed met mijn gezondheid. Ik heb ook geen idee waardoor dit nou weer komt. Echt bagger en zo jammer voor de meiden, al konden ze zich prima met Floris vermaken en deden we ook nog wat leuke dingen tussendoor. Ik hoop dat de tweede week van de vakantie voor hen en voor mezelf beter wordt!

Welke taart maken we voor kerst? Zaterdagochtend gingen ze dat eens goed bekijken in Polles taartenboek van de Efteling
Daarna deden we wat experimenten uit zo’n doos
Zaterdagavond aten we kaasfondue. Liza probeerde het dapper, maar bleef uiteindelijk bij groente en brood zonder kaas
Zaterdagavond had ik eindelijk tijd om het pakketje van Place the moment uit te pakken
Omdat ik vorige week een beetje bang was geworden van een loslopende hond, liepen we zondag hetzelfde rondje. De hond zagen we weer, maar ik was wel iets minder bang. Later deze week kwam ik de eigenaar tegen en heb ik hem verteld wat er vorige week gebeurde. Hij reageerde top, nu maar hopen dat de hond binnen blijft.
Na onze lange wandeltocht maakte Eva kerstmelk!
Zondag mocht ook het laatste kaarsje aan
Ik maakte echt heerlijke wortel-kokossoep!
Liza was creatief met letters!
Hebben jullie deze toffe poster gezien vorige week in een blog? Nee? Hier lees je hem nog een keer!
Jones en ik lieten ons maandag nat regen terwijl de meiden aan het gamen waren
Het regende de hele dag mandag, dus hadden we wat tijd
Gelukkig was daar Eva met het mega goede idee van koekjes bakken en ze waren de hele dag zoet
We werden op kerstochtend ook verwend met dit nudeli pakket van Liza. Helemaal zelf gemaakt op school
Eva schreef ons een mooie brief en gaf een map
Wij gaven de meiden dit supertoffe spel. Boter, kaas en eieren maar dan iets toffer
Ik kreeg van mijn internationale vriendin een heerlijk Tony’s pakket
Ons voorgerecht
Mmmm lekker ontbijtje hoor
Omdat we laat ontbeten hadden, maakte ik lekkere kaasbroodjes voor de lunch
We versturen onze kerstkaart nog even naar de oudere buren.
Er wordt nog veel gespeeld die dag
Verrassing voor de meiden op tweede kerstdag! We gaan naar het circus!
We gaven de meiden in e pauze een enorm dure lolly. Liza at hem met haar hele gezicht…
In plaats van gourmetten, gingen we naar de Mac
Op donderdag gourmetten we dan lekker voor de televisie. Home alone 3 kijken we
Vrijdagochtend loop ik met Jones en Liza even buiten. Voel me nog niet top, maar wel wat beter
En ‘s middags gaan we naar bos, waar het heel mistig en heel mooi
Eva’s favoriete pose!
Show Full Content

About Author View Posts

marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Ons Zwitserleven:

16 januari 2016
Close
%d bloggers liken dit: