Ik weet niet hoe jullie afgelopen maandag de kinderen uitzwaaiden? Maar ik kon om 7:15 niet wachten totdat ze de hoek om waren. EINDELIJK VRIJ! Serieus. Ik was echt even happy dat ik gewoon weer mijn eigen ding kon doen. Helaas gaan de meiden niet iedere middag naar school, dus ik moet het nog steeds van de ochtenden hebben. Voor de meiden was het deze week ook wel weer bijzonder om naar school te gaan. Het betekende voor Liza dat ze de andere kinderen weer zag en voor Eva dat gewoon alles weer terug naar het normaal ging en wat had ze dat nodig! Daarbij zagen ze allebei hun nieuwe lerares. Ook kwamen de roosters voor volgend jaar binnen. Eva heeft gelukkig nog steeds 1 extra middag vrij (dus drie middagen naar school) en Liza gaat maandag en donderdagmiddag naar school. Bram ging van zijn comfortabele berenpakje naar een normale slaapzak, dat zorgde wel voor slechte nachten. Maar langzaam komen we er wel. Misschien was het ook niet het juiste moment, middenin de 4 maanden-sprong en na de 4 maanden prikken bij de kinderarts. Verder houdt het nog steeds niet op met werk en krijg ik het niet voor elkaar om iets af te ronden, waar ik echt helemaal gek van word!!! Deze week staat er niks gepland, dus hoop ik echt het een en ander af te ronden!

Vorige week zondag kwam het met bakken uit de hemel. Na een pyjama dag besloot ik toch nog een rondje met Jones te lopen
Ik maakte pita-broodjes
Want we aten de Zwitserse variant van shoarma
Bram ging zondagavond voor het eerst in de normale slaapzak
;s avonds kwam ik erachter dat ik geen brood voor de meiden had. Dus bakte ik er nog snel eentje
Die nacht moest ik wel een paar keer Bram helpen om in slaap te vallen
Hij werd wel vrolijk wakker maandagochtend
Bij de kinderarts was Bram ook gezellig en kletste honderduit!
De buurvrouw vertelde over een klaprozenveld, daar moest ik natuurlijk even langs
Toch probeert Bram het keer op keer zo goed
Omdat ik in de stad moest zijn, haalde ik ook weer eens hagelslag. Maar 4 euro voor een pakje hagelslag, dat doen we niet te vaak!
Altijd lachen met deze kerel
De meiden zijn zo gek op hem
Liza gaf hem zelfs zijn eerste tatoeage!
Ik kocht ook nog twee nieuwe truien voor Bram.
We bouwden een palletbank op het balkon en ik heb nog nooit zoveel op het balkon gezeten!
‘s Avonds heeft Bram het een beetje zwaar en ik besluit ondanks de donkere wolken te wandelen
Het bleef gelukkig droog!
De meiden vinden de bank ook heerlijk
Dit is de andere trui die ik heb gekocht. Deze is nog leuker!
Scheetje!
Donderdagochtend begon iet zo goed. De kat stootte een volle vaas bloemen omver – over mijn laptop!
Gelukkig heb ik een handige man thuis, die ook gewoon tijd vrijmaakte om mij uit de paniekstand te halen. Het kwam uiteindelijk allemaal goed!
Liza kwam laat thuis ‘s middags, maar zoals Floris al voorspelde: ze had slakken gezocht…
Hij vindt het ook zo fijn op het balkon, lekker naar buiten kijken en naar de vogeltjes
Altijd die vingers in de mond!
Bram ligt vroeg op bed en ik besluit een ronde te wandelen en vraag een vriendin mee.
Het is altijd genieten en een rondje werd als snel een grote ronde met flink veel hoogtemeters!
En dan is dit een fijne beloning na een dag met maar 5000 stappen
Hij is dus altijd vrolijk en is hij dat niet, dan heeft hij honger of is moe
Vrijdagochtend kwamen we te laat uit bed en liep het allemaal niet echt heel handig. Omdat ik al om 9 uur een afspraak had, moest ik even multi-tasken!
vrijdag kwamen er weer nieuwe huisdieren mee naar huis
Ik moest dus foto’s maken op de school van Eva. Eva had handenarbeid en moest breien, maar dat hoofdje zei genoeg! Een kind van haar moeder
Liza laat Bram zaterdag de blote borsten van Barbie zien
Slapen? Dat deed deze zaterdag niet en dat was jammer, want de meiden waren de hele middag op de scouting.
Daarom gooiden we hem maar lekker lang in bad en de nacht was daarom al een stuk beter
Zondag hadden we een hele gezellige dag met vrienden en maakte ik daar helaas geen foto’s van! 
Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Een update over Bram
Next Ons Zwitserleven | twee weken gingen zo voorbij!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: