Ook hier in Zwitserland is de Sinterklaaskoorts toegeslagen. Moest ik afgelopen jaren er flink aan trekken om het Sinterklaasgevoel levend te krijgen, dit jaar is er geen houden meer aan. Iedere avond moeten ze het Sinterklaasjournaal kijken. Er wordt door Liza nog net niet gehuild als ‘Snot Piet’ geen pietenmuts krijgt en Eva schreef Sinterklaas zelfs een briefje of hoofdpiet er volgende week zaterdag is. (dan hebben we gepland om naar het sinterklaaskasteel te gaan). Kortom we kunnen er niet meer omheen en dat is ook wel weer leuk. De juffen hebben een uitleg gekregen over ons Sinterklaasfeest, zodat ze niet voor verrassingen komen te staan of het spel niet meespelen – al is dat tot nu toe nog steeds goed gegaan. Wat we de rest van de week deden? Dat lees en vooral zie je weer hieronder! 

Zaterdagochtend begon ik met mijn hondencursus. Ik loop iedere zaterdagochtend mee met een sozialwalk. Waar de honden op een normale manier met elkaar leren te wandelen. Voor Jones alleen maar gezellig en een uur dat hij moet luisteren. Voor mij veelal een eye-opener waar we aan moeten werken die week.
Toen ik thuiskwam had Liza een leeuwenmasker gemaakt
En niet veel later zag ik dat alle schoenen flink gevuld waren met tekeningen, lijstjes en knutsels.
Omdat ik ‘s avonds weg moest, maakte ik al op tijd de cadeautjes klaar. Kon ik dat in ieder geval ‘s avonds laat niet meer vergeten.
ALs Eva thuiskomt van de scouting kijken we de intocht van Sinterklaas
En Zwarte Piet had wat neergelegd zondagochtend!
Ik hoor ze de hele dag niet meer. Dank u Sinterklaasje
Ik loop ‘s avonds een rondje met de hond en onze koeienliefhebber baalde er enorm van dat er zo’n grote koe bij zijn drinkbak stond!
En ook ‘s avonds gingen ze lekker door
Eva wordt uitgenodigd voor een detective feestje.
Maandagochtend ben ik de hele ochtend zoet bij de oogarts. Gelukkig was alles goed! De schrik zat er trouwens nog wel goed in toen het grote alarm in de parkeerplaats afging en iedereen geëvacueerd moest worden. Volgens mij was het een oefening, maar dat wist ik toen nog niet!
De serpentines zijn gevonden… En liggen nu nog steeds door het hele huis!
Ik vond het eerste deel van deze serie heel saai, maar inmiddels ben ik er verslaafd!
‘s Avonds kijk ik de zoveelste kerstfilm
Dinsdagochtend had er een klein meisje haar bokkenpruik op!
Het was zo koud, maar zoooo mooi buiten
Ik vond een leuke sinterklaaskleurplaat.
En terwijl de kinderen aan het tekenen waren, tekende ik ook maar wat. Best leuk geworden zo
Woensdag was het ook zo mooi buiten!
Ik heb overigens enorm mijn best gedaan op dit blog, hebben jullie hem gezien. Het was ook zo’n straf om de hele avond kerstcommercials te kijken 🙂
Hebben de pieten wel het goede cadeautje voor de meiden ingepakt? NEEEEEE!!!
Woensdagavond moet Eva zwemmen en wij vermaakten ons ook
Donderdagochtend waren we al vroeg de Sinterklaas memory aan het spelen.
Ik maakte een vlechtje in aar haren en die bleef dus – zoals bij pippi – recht omhoog staan
In de winkel vond ik voor het eerst krentenbollen
‘s Middags toen Eva naar school was, gingen Liza en ik naar het bos
Dat artikel lees je hier
Oh wat was het een saai weer vrijdagochtend
Ook Liza heeft eindelijk een lekkere warme winterjas!
Vrijdagmiddag is Liza op een kinderfeestje en heb ik het rijk alleen met Eva.
We beginnen aan onze laatste surprise
En kwartetten wat af.
Show Full Content

About Author View Posts

marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Binnenkijken in Liza’s kamertje

29 januari 2015
Close
%d bloggers liken dit: