Afgelopen week zat ik niet echt heel lekker in mijn vel. Ik zag erg tegen de 20 weken echo op en moest ook een beetje landen. Nadat ik zelf het nieuws van mijn zwangerschap ervaren had, de kinderen, vrienden en familie, dorpsgenoten (en reken maar dat dat als een lopend vuurtje is gegaan!) en daarna op social media bekend werd, was afgelopen week een week van echt aan het idee wennen. En ik had het lastig zoals jullie hebben kunnen lezen. Maar zoals altijd, schrijven lucht op, schrijven zorgt ervoor dat ik mijn hoofd op orde krijg en doordat ik afgelopen week ook de slaapkamers heb gewisseld is inmiddels ook mijn huis weer op orde.

Inmiddels is de herfstvakantie hier begonnen en gaan we drie weken met elkaar rustig aan het idee wennen. Mijn werkzaken op orde brengen, leuke dingen met de kinderen doen etc. maar eerst het weekoverzicht van afgelopen week! Kijk je mee?

Zondagochtend had ik twee gezellige meiden in mijn kamer!
Eva’s kamer kwam het weekend klaar en omdat Liza er ook nog sliep, konden we precies zien hoe de kamer gebruikt en misbruikt werd
Huiswerk werd er wel direct gemaakt
De iPhone 11 kwam binnen en het heeft een mooie portretfunctie
Dinsdagochtend loop ik een rondje met Jones en lopen we langs deze koeien. Hij sprong zo de straat op, gelukkig kwam er geen auto aan!
En deze kwam ik ook nog tegen
Dinsdag lever ik dan ook de foto’s op van de hondenmiddag
En daarna haal ik Liza en vriendinnetje op van gymmen
De woensdagochtend breng ik van stress vooral door op de wc Ik besluit daarom maar vroeg naar het ziekenhuis te gaan. Gelukkig is met mij en de baby alles goed en kan ik weer rustig slapen. Hoewel.. Ik ben nog steeds veel wakker ‘s nachts
Ik heb woensdagmiddag even een uurtje voor mezelf, maar dat hebben Gijs en Jones al snel door!
Terwijl ik Eva ophaal van een kinderfeestje is et toch rotweer
Na een drukke dag, is het om half zes weer mooi en ga ik lekker rustig met Jones wandelen
De portretfunctie valt niet tegen
Mooi!
Donderdag besluit ik de speelkamer aan te pakken en te veranderen naar Liza’s slaapkamer
Nee het is geen NESTELDRANG
Ik schiet lekker op en kan die middag met Eva nog op verjaardagskleren jacht
Kneiterhard gewerkt en Liza slaapt donderdagnacht lekker in haar eigen slaapkamer
Vrijdagochtend breng ik de eiden naar school en loop ik een rondje om de chapf. Een heerlijke wandeling met wat fijne hoogtemeters en een nog mooier uitzicht
Wat wonen we toch mooi
Vrijdagmiddag nemen we de woonkamer onderhanden. We hebben het hele weekend een feestweekend
Eva wordt namelijk 9!
‘s Ochtends hadden we bezoek en ‘s middags had ze gelijk haar kinderfeestje! We gingen naar de bios en ze had een heerlijke middag
3 + 3 + 3 = 9
Zondag gaat het feestje nog even door en maakt Tessa voor Eva deze schitterende taart
Ook Femke sluit aan en het was een heerlijke middag in het zonnetje
Sytske blijft slapen en het was nog lang onrustig!
Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

It’s my birthday!

25 november 2015
Close
%d bloggers liken dit: