Vorige week was echt een hele saaie week. Nu we in de tweede week van de herfstvakantie zijn aangekomen, kan ik zeggen dat we de eerste week hebben benut om bij te komen en bij te slapen. Deze week stond dan ook in het teken van vakantie vieren. Het was behoorlijk koud buiten, dus dat vieren deden we voornamelijk in huis. Maar het was wel lekker. Gewoon een lekker weekje. Heb je deze week wat blogs gemist? Ja dat kan kloppen. De inspiratie was even op. Ik wilde ‘s avonds ook nog wat tekenen, je hebt een nieuwe hobby of niet, en ik had veel opdrachten buiten Lovethat. Zo stond ik woensdagavond het feestje van mijn buurvrouw te fotograferen en kwamen als grote verrassing de Oostenrijkse en hier populaire band Die Jungen Zillertalers optreden. Kortom, het was een fijne week en dat mag ook weleens gezegd worden!

Kijk je mee?

Mama tekent de laatste weken de hele dag. Natuurlijk is het dan logisch dat Eva mij dan na gaat doen!
Mama tekent de laatste weken de hele dag. Natuurlijk is het dan logisch dat Eva mij dan na gaat doen!
Zondagochtend. Boterhammen met pindakaas en hagelslag en achter de iPad ;)
Zondagochtend. Boterhammen met pindakaas en hagelslag en achter de iPad 😉
'ik ga ook kleren pakken', riep Liza. Ze kwam aan met een korte broek, een sandaal en een te kleine sportschoen. Het schatje
‘ik ga ook kleren pakken’, riep Liza. Ze kwam aan met een korte broek, een sandaal en een te kleine sportschoen. Het schatje
We maakten een wandeling op een voor ons onbekende plek. Een plek met ezels!!
We maakten een wandeling op een voor ons onbekende plek. Een plek met ezels!!
Het was een mooie wandeling
Het was een mooie wandeling
Uitzicht op Altstätten
Uitzicht op Altstätten
De zusjes
De zusjes
Ik ben de hele middag bezig met de was, de troep in de slaapkamers en ga zo maar door. Eva en Liza zijn het liefste daar waar ik ook ben... en natuurlijk achter de iPad.
Ik ben de hele middag bezig met de was, de troep in de slaapkamers en ga zo maar door. Eva en Liza zijn het liefste daar waar ik ook ben… en natuurlijk achter de iPad.
Maandag waren de meiden echt heel leuk samen
Maandag waren de meiden echt heel leuk samen
Eva helpt liza daar waar het kan
Eva helpt liza daar waar het kan
's Middags gaan we naar de speeltuin en natuurlijk komen ze zeiknat eronder de modder weer thuis
‘s Middags gaan we naar de speeltuin en natuurlijk komen ze zeiknat eronder de modder weer thuis
Dinsdag zijn deze meiden weer gezellig!
Dinsdag zijn deze meiden weer gezellig!
Ze slepen met het ene na het andere boek. Dit zijn kookboeken!
Ze slepen met het ene na het andere boek. Dit zijn kookboeken!
's Avonds wordt ons buurmeisje 1 jaar. Groot feest dus!
‘s Avonds wordt ons buurmeisje 1 jaar. Groot feest dus!
Vuurwerk om de avond af te sluiten
Vuurwerk om de avond af te sluiten
Woensdagochtendliefde.
Woensdagochtendliefde.
De hele woensdag kleuren en tekenen we wat. We bezoeken nog de buurvrouw die 70 wordt en die niet weet dat ik haar feestje ga fotograferen. Ze bleef maar Hugo's inschenken onder het mom; je hoeft toch niet te rijden! Hahah. Gelukkig reed ik veilig en wel de berg op en genoot ik van het uitzicht voordat ik aan de bak mocht!
De hele woensdag kleuren en tekenen we wat. We bezoeken nog de buurvrouw die 70 wordt en die niet weet dat ik haar feestje ga fotograferen. Ze bleef maar Hugo’s inschenken onder het mom; je hoeft toch niet te rijden! Hahah. Gelukkig reed ik veilig en wel de berg op en genoot ik van het uitzicht voordat ik aan de bak mocht!
Wat een feestje werd het met Die Jungen Zillertalers!
Wat een feestje werd het met Die Jungen Zillertalers!
Liza vindt het zo gezellig dat Eva de hele dag thuis is!
Liza vindt het zo gezellig dat Eva de hele dag thuis is!
We gaan een rondje fietsen als de zon eindelijk gaat schijnen.
We gaan een rondje fietsen als de zon eindelijk gaat schijnen.
Gezellig!
Gezellig!
Leuk hoor, twee van die meiden op de fiets
Leuk hoor, twee van die meiden op de fiets
Daarna belanden we natuurlijk bij de buren en doen deze twee kleine peuters gewoon koprollen op de trampoline.
Daarna belanden we natuurlijk bij de buren en doen deze twee kleine peuters gewoon koprollen op de trampoline.
Ik deed nieuwe batterijen in het vissenspel. Ik heb er nu alweer spijt van!
Ik deed nieuwe batterijen in het vissenspel. Ik heb er nu alweer spijt van!
Vrijdagmiddag zijn we in het tipdorp te vinden
Vrijdagmiddag zijn we in het tipdorp te vinden
Liza en ik keken toe!
Liza en ik keken toe!

Volgende week hebben we nog een weekje vrij!

Show Full Content

About Author View Posts

Avatar
Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Win deze heerlijke muts van HartjeHip

4 februari 2014
Close
%d bloggers liken dit: