Deze week was de eerste week van de herfstvakantie. Een week waarin we lekker rustig aan gedaan hebben. Ik heb voornamelijk werk afgerond, zodat ik 1. heel veel facturen kon sturen (vakantiegeld!) en 2. daadwerkelijk een rustige vakantie heb straks. De meiden moesten vooral bijkomen, en daarvoor is de vakantie dan ook, en hebben ook lekker aangerommeld.

Drie weken geen wekker, dat is pas vakantie!
Goedemorgen deze maandagochtend! Wat een grauwe dag
Ik moet echt mijn haar verven! Nog steeds trouwens, al heb ik de verf inmiddels in huis
We brengen onze logee naar huis en rijden gelijk door naar de Ikea. Dik verdriet bij Eva omdat ze niet in Smalland mocht spelen. Ze kreeg van de Ikea wel een waardebon voor een hotdog, dus was het verdriet snel voorbij
Natuurlijk werd er weer genoeg geshopt
Liza is mijn kleine bouwvakker en schroefde deze Piet Hein Eek bank (met 70% korting) in elkaar.
Tadaaaaaa
Deze week laat de baby zich goed voelen. Wat fijn
Dinsdag is het gelukkig mooi weer
Lekker zo’n zonnetje
Ieder kalfje moet geaaid worden
Dinsdag gaan we naar het Tipidorp. Ik neem de vriendinnetjes van de meiden mee
Liza gaat als eerste voor de klimboom. Stoere chick
Eva gaat uiteraard voor het slangenbrood
En de buit!
Tot over drie jaar weer!
Gijs ligt altijd bij Floris, maar sinds er een buik groeit is hij ook bij mij te vinden
Woensdag is Eva de hele dag weg met een vriendinnetje en juist toen kwam haar verjaardagscadeau binnen.
Ze is er helemaal weg van en oefent inmiddels dagelijks
We hebben een app gedownload en daar leer je dus echt snel pianospelen van
Donderdag doen we verder vrij weinig. Op vrijdag heb ik een afspraak bij de gynaecoloog. Ze wilde vooral weten hoe het met mij was en kon gelukkig mijn ‘bijzondere status’ naar normale zwangerschap zetten. Het gaat ook goed met me en daar ben ik blij om.
Ik kreeg wel een gemene prik in mijn vinger
Maar gelukkig ook een mamabox om het leed te verzachten
Vrijdagavond heeft ook Jones het plekje onder mijn buik gevonden
Jakkes wat is het zaterdag een rotweer. Gelukkig was Eva het zonnetje deze dag.
Na een drukke ochtend, ging ik even uitbuiken op de bank en zong liza een liedje voor de baby. Deze reageert daar gelijk op, zo leuk!
Voor de vakantie heb ik de oude telefoons opnieuw geüpdate, Liza was er de hele dag zoet mee!
Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Op zoek naar een nieuwe baan?

3 maart 2014
Close
%d bloggers liken dit: