Na drie weken vakantie was vorige week zondag ineens de dag daar. Ik was de meiden zat! En net natuurlijk op een dag dat Floris met zijn quadclub de hele dag ergens door de bergen van Oostenrijk reed. Joehoe! Maar aan de andere kant, drie weken is het ook echt goed gegaan. Dus met liefde zette ik de wekker weer en ging maandag het gewone leven weer verder. En hoe dat ging? Dat zie en lees je weer hieronder! 

Zaterdagochtend heb ik een fotoshoot met een paard en een jong meisje. Het was zo leuk! Iedereen die iets met paarden heeft, weet dat een paard met de oren naar voren op de foto moet, anders is de foto niet goed en kan je hem weggooien. Dit mooie paard werkte gelukkig hel goed mee
Mijn kleine tekenwonder
De zonsondergang was echt schitterend zaterdagavond
Zondag dus
Al was zondag een dag vol ruzie en gemekker, de dames hadden wel weer leuke uitspraken
Eva bleef de hele dag in haar pyjama
Joehoe
Mijn moeder spaarde voor mij albert heijn bakjes en die kon ik maandagochtend gelijk gebruiken.
Liza met haar ochtendhaar
Het kwam goed 🙂
Ik liep weer een mooi rondje om de dag te beginnen
Geen idee meer wat ze deed, maar ze keek er wel lief bij.
De foto’s van een bruiloft van afgelopen maand zijn zo goed als klaar. Inmiddels heb ik ze afgeleverd, dat doe ik altijd persoonlijk omdat ik altijd benieuwd ben naar de reactie, en ze waren onwijs blij ermee.
Even Liza en de hond uitlaten
Zijn jullie mijn uitzichten al zat? Ik nog niet!
Het was wel erg koud dinsdag, dus maakte ik mijn favoriete tomatensoep
Dat tap to clean is zo leuk!
Liza moest om half vier voor de eerste keer naar de gymles. Helaas kon ik mijn sleutels niet vinden, Floris had ze meegenomen, dus moest ik in tien minuten de berg op naar de gymzaal. rennen met de meiden. We waren maar iets te laat. Daarna zijn we maar gebleven en heb ik met Eva in de speeltuin gespeeld
Woensdagochtend stond er een fotoshoot gepland en heel wat regen werd er verwacht. Om 9 uur viel het wel mee, om 10 uur was ik tot op mijn onderbroek nat!
Je moet er wat voor over hebben! Wel gaaf hoor al die verschillende opdrachten
Even de kinderen en mezelf verwennen
Vandaag is Eva’s vriendje dat vecht tegen leukemie, eventjes op school geweest. De kinderen kregen allemaal een mondkapje en later bracht ik eva naar een vriendinnetje en moest dat kapje uiteraard mee en op.
Terwijl Eva ‘s avonds aan het zwemmen is, kleur ik met Liza wat
Zo zie ik het graag! Ze leest nog niet zoveel als ik zou willen, maar neemt nu wel steeds vaker een boek
Liza’s outfit. Wat is het toch een scheetje en ze heeft zo graag bloesjes aan.
Daar was ik weer
Liza naar school, hond uitgelaten, bloedgeprikt voor mijn schildklier, boeken bij de kringloop gekocht en nog boodschappen gedaan. Om 10 uur had ik dit wel verdiend.
Dat stomme huiswerk ook.
Ik blijf hiervan genieten en jullie spammen!
Het pakketje met de paardenfoto’s is klaar.
Die Jones. ALs je het hele filmpje wilt zien, dan moet je naar instagram gaan!
Liza eet de laatste weken zo slecht en we vinden dat ze weer beter moet eten en moet proeven. Daarom eten we stampot rauwe andijvie. Haha, met veel appelmoes at ze zowaar d’r bord leeg.
Om de wintertijd te verslaan mogen ze zaterdag wat langer opblijven.
Show Full Content

About Author View Posts

marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Een burn-out proberen te voorkomen

2 februari 2016
Close
%d bloggers liken dit: