Deze week was alweer de derde week met oma Spanje! Wauw! Ik weet niet of jullie allemaal drie weken met je schoonmoeder in een huis kunnen wonen, maar ons gaat het echt prima af. Ook om me heen hoor ik iedereen geschokt reageren, al snappen ze wel dat het goed gaat als ik zeg dt mijn schoonmoeder gepoetst heeft enzo. Dat niet alleen, oma blijkt ook een echte superoma te zijn.
Na anderhalf jaar, maakte zij even in tien minuten mijn wasmachine en ga zo maar door. Een kastje hier gerepareerd, een dingetje daar vastgezet. Oma doet het allemaal wel. Liza vond dat we haar naam van Oma Spanje, naar Superoma moesten veranderen en daar ben ik het helemaal mee eens.

Dit weekend is overigens het laatste weekend met haar, op maandag gaat ze alweer weg. We gaan haar ontzettend missen. Al is het natuurlijk ook wel even lekker om de laatste week voor de vakantie alleen met de meiden te hebben. Het is al spannend genoeg. Eva trekt het allemaal niet zo goed meer, vorige week heb ik haar dan ook een dagje thuis gehouden. Deze week ging het iets beter, maar we moeten het goed in de gaten houden. Nog een weekje en dan zit dit schooljaar er al op.

Maar first things first, het weekoverzicht van afgelopen week!

Zaterdag haalde ik wat plantjes voor het balkon en voor ik er erg in had, zat deze kolibrievlinder (zo heb ik me laten vertellen) de hele tijd bij me.
Deze prima ballerina kan alleen maar dansen. Ze is de laatste tijd zo lief en makkelijk, dat ik haar het liefste in een doosje zou willen stoppen
Het leven is soms best lastig. Een moeder die boos doet als jij brutaal doet, terwijl je niet eens doorhebt dat wat je zegt brutaal is… Na een broodnodige tuk in het zonnetje, konden we gelukkig afspreken dat ik aangeef wanneer het brutaal is en dat zij dan haar toon kan aanpassen (..of niet)
Zondagmiddag gingen we naar de Voralpsee. Het mooiste plekje van deze regio als je het mij vraagt
Hij vond het heerlijk daar
Lekker dollen met Liza
Ze was gelukkig weer gezellig
Wie mij de laatste tijd op instagram volgt, weet ik dat ik geen liefhebber van koeien ben. Drie keer raden waar we doorheen moesten!
Maandag liet ik Antoinette het riet zien. Hier broeden ooievaars en we hadden het geluk dat we nog heel wat volle nesten zagen!
Maandagmiddag kwamen vriendinnetjes van Eva spelen, maar eerst werd er natuurlijk huiswerk gemaakt.
Al was het niet zo heel warm, natuurlijk eindigden de kinderen in het zwembad.
Maandagavond laat ik de hond uit en kom een hondentrainster tegen. Ze wilde Jones kennis laten maken met de kalveren. Maar ook dat zijn koeien en daar is Mr Jones niet van gediend!
Als liza dinsdag uit school komt heeft ze honger. Ze besluit een toetje uit de koelkast te pakken en lekker op te smikkelen.

 

Eva chilt uit school in het zwembad. Uiteraard.
Natuurlijk moet er ook gestunt worden.
Ik kan er enorm van genieten als ik met de hond ‘s avonds een rondje loop. Dit keer besloot ik de auto te pakken en ontdekte ik een meer vol dode bomen. Beetje luguber was het wel.
En ook woensdagochtend loop ik een lekker rondje met de hond. Het rondje werd uiteindelijk een grote ronde en we moesten nog haasten om op tijd bij de ikea te zijn. We haalden het en waren voordat Eva thuis kwam, weer thuis
Liza organiseert een picknick in de tuin. zo schattig!
Woensdagavond was een beetje hectisch. Eva moest naar zwemtraining om 5 uur, om kwart voor 6 had ik een fotoshoot en om 7 uur was er een fietstochtje gepland. Alles verliep volgens plan en na een avondje voetbal, fietsten we weer terug naar huis met stralende volle maan op de achtergrond
Aan het eind van de avond check ik dan nog gauw de foto’s en ik ben supertevreden.
Eva heeft donderdagavond de schoolmusical. Wat stond ze op het podium te stralen!!
Op vrijdagochtend gaat eva als zebra naar school!
knapperd
Dit schatje straalt gewoon al de hele week
We halen eva op van school tussen de middag en rijden naar de grootste watervallen van Europa. De Rheinfall!
Wat een geweld!
Het was een superleuke dag!!
Show Full Content

About Author View Posts

marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Een weekoverzicht uit Nederland. Leuk! 6 december 2014

6 december 2014
Close
%d bloggers liken dit: