De week is weer voorbij. Een bijzondere week waarin Liza voor de eerste keer vroeger naar school ging en ik een uur eerder met Jones liep en mijn dag of in ieder geval mijn ochtend een hele andere invulling kreeg. Ik kreeg er op Instagram veel vragen over, maar de jongste kleuters hebben de keuze om om 8 uur te beginnen of om 10 voor 9. Liza ging altijd om 8:50 uur en dat was prima voor mij. Konden we samen nog een beetje spelen, rustig opstarten ‘s ochtends. Maar zij vond dat niet zo leuk, ze vond het zelfs saai. Fijn. Ik overlegde daarom met de juf of zij na de semesterferien ook om 8 uur kon beginnen en dat was geen probleem. Inmiddels is het bijna licht als Eva en Liza naar school vertrekken en heb ik een hele ochtend alleen!!!! Bijna 5 uur is toch meer dan 3,5 uur. Ik kan zoveel meer doen. Bizar he. Dus deze week deed ik heel veel. Ik ronde een grote opdracht af en moet deze week keihard aan de slag want heb zondag een mega deadline voor een andere opdracht. Kortom, het was een fijne week en ik laat jullie er lekker van meegenieten!

De duplo is een dikke hit zaterdag
Zaterdag hadden we een verjaardag, daar was het warm! Hahah
We liepen laat terug naar huis
En daar tekende Liza -nadat Eva eerst een hond tekende, ook nog even snel een hond!
Zondag was een tamelijk saaie dag.
De vakantie sloten we traditiegetrouw af met McDonalds
En daar gaan ze hoor. Om 7:20 op naar school! Voor de vakantie bracht ik Liza nog naar de brug en haalde haar vaak op, deze week hoef ik die dingen ook niet meer te doen van haar. Dus extra tijd en een hele grote meid in huis
Ik begin de ochtend met een lekkere ronde met Jones
Altijd mooi hier in Zwitserland
En daarna crasht Jones lekker met mij in mijn werkkamer
Dit was toch wel even heel hilarisch
Maandag had Liza strakke vlechtjes in en dinsdag stond haar haar recht omhoog! Daarom een heerlijke hoge staart
En ik genoot natuurlijk weer van onze mooie omgeving
‘s Middags lopen we ook nog even een rondje
Eva moet lezen van school (er staan 8 weken lang een kwartier lezen per dag op de planning) en doet dat deze week gelukkig zonder problemen
Als ik Liza van de gym ophaal, heeft Eva de krijtstiften gevonden en tekent mooie tekeningen op de ramen.
Woensdagmiddag volle bak hier.
Liza en haar vriendinnetje mochten het beslag maken. Eva en haar vriendinnetje mochten versieren! Goede deal!
‘s Avonds maken we een winter wandeling
Heerlijk!!!
Er zijn van die dagen… Ik was zooooooo blij toen ik buiten liep en de kleuren zag!!!
KIJK DAN!!!!!!!!!
Voor Eva was donderdag niet zo’n goede dag. Na een flinke boze bui, kwam ik erachter dat haar hoofd vol zat van alles wat ze moest leren. Arm kind. Huilen lucht op gelukkig.
Liza was er klaar voor!
Ze ging deze week zelfs een paar keer met haar hoofd onder water! Die komt er wel
Liza had vrijdagochtend Wald (een bosochtend) en ik nam Jones mee even een rondje de berg op.
Hoe mooi!
Om weer gelukkig van te worden!
Na verder een dag buitenspelen, had Liza toch echt wel last van winterwangetjes. Die moesten ingesmeerd worden en op mijn instagram kan je wat filmpjes zien!

Dit was mijn week! Hoe was jullie week?

Show Full Content

About Author View Posts

marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Ons Zwitserleven | De weken vliegen voorbij!

16 juli 2020
Close
%d bloggers liken dit: