De tweede week na de vakantie en de vakantie lijkt alweer zo lang geleden. We zitten weer helemaal in het ritme van vroeg opstaan, znuniboxjes (pauzesnack) maken, hond uitlaten, werken, middageten en weer door… Ik moet zeggen dat nu de vakantie voorbij is, ik ook blij ben dat het werk goed aantrekt. Iedere dag heb ik wel weer wat anders te doen.

Zo was ik afgelopen maandag vooral pasfoto’s aan het maken, dinsdag heb ik een mooi logo ontworpen en had ik s middags ook een leuke zakelijke afspraak, woensdag was mijn ochtend zo om door lekker ouwehoeren (moet ook kunnen), donderdag kreeg ik flyers binnen die ik gemaakt had en deze kon ik gelijk overal in het dorp afgeven (incl. de nodige kopjes koffie bij wie er thuis was), vrijdagochtend had ik ook een leuke afspraak voor een mooi event dat binnenkort plaatsvindt. Tussendoor worden er dan nog blogs geschreven, kant-en-klare blogs geplaatst, administratie natuurlijk en ga zo maar door.

Het is niet rustig en daar krijg ik me toch een berg energie van! De kinderen gingen deze week gelukkig ook weer goed op school. Liza was vorige week niet zo happy en na een gesprek met haar en daarna met de juf, konden we haar probleem oplossen. Verder is het mijn doel om ‘s ochtends als de meiden naar school zijn te werken en als ze thuis zijn, er voor hen te zijn maar ook voor mijn huishouden. Dat is niet altijd even makkelijk, ik vind werken namelijk zoveel leuker dan het huishouden! Voor komende week staan er ook weer leuke dingen op stapel qua werk. Ik heb dit weekend maar liefst 3 fotoshoots staan. Een voelt voor mij heel bijzonder, dus hoop dat de foto’s worden zoals ik ze me voorstel!

Dit whatsappgesprek met mijn moeder blijft toch iedere keer weer hilarisch om terug te lezen
Zaterdag waren we uitgenodigd op een verjaardag. Dat was weer gezellig!
Eva mocht daar zelfs blijven slapen en werd zondag pas aan het eind van de middag teruggebracht. Doodop was ze!
En iedere dag weer, de hort op met Jones
Omdat Eva leuke dingend ed, besloot Floris met Liza op de quad een ijsje te gaan halen op de berg.
Na het douchen, doe ik snel haar haren
Maandag komt Liza’s paspoort binnen en moeten we deze bij de gemeente laten kopieren. Het duurde een beetje lang en Liza is er maar bij gaan zitten
Mevrouw wilde haar eten niet zien..
een serenade op dinsdagmiddag. ‘s Avonds hebben we nog een ouderavond van de kleuters.
Het heeft zo geregend de afgelopen nacht dat de sloot net een wilde rivier was geworden
Ik zwaai de meiden uit en ga een rondje met Jones doen
mooi groen
Ik loop een beetje snel en als ik weer naar beneden loop via school, zijn ze nog niet binnen. Liza heeft schijnbaar slakken gezocht en laat me haar buit zien!
Woensdagmiddag ga ik met de mieden en Jones een rondje lopen
Eva wil ineens op voetballen en gaat nergens hen zonder haar bal.
Liza is meer van het overgooien
Donderdagochtend oefent Eva met Nederlands. Ze heeft tot aan de pauze vrij omdat zij geen godsdienst volgt, deze uren vullen we met nederlands via Squla
We zetten Eva aan het eind van de dag af bij zwemmen, Floris haalt haar dan altijd weer met de quad op. Ik ga ls Eva weer thuis is, zelf sporten.
Daarna lopen we samen naar school. Ook gezellig!
Jones rent nog even de berg af
En als ik thuiskom is het brood ook klaar! Verder moet Liza ‘s middags naar school, gat eva naar een vriendinnetje en hebben we aan het eind van de middag de verjaardag van ons buurjongetje. Ik moet dan daarna weer haasten omdat ik een vergadering heb.
Vrijdagochtend kwam ik dit mooie blad tegen.
Als Eva tussen de middag thuiskomt weten Gijs en Jones niet hoe snel ze om knuffels moeten vragen
Liza speelt bij een vriendinnetje en Eva komt na school moe thuis. Ze waren op school naar de bieb geweest en ze heeft de rust om het boek gelijk uit te lezen. Dat komt niet zo vaak voor. Omdat we het belooft hebben, gaan we ‘s avonds nog naar de McDonalds
Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Houd je vast voor de leukste babykleding van Little King Arthur

9 februari 2015
Close
%d bloggers liken dit: