Hoe gaat het met jullie met alle kinderen thuis. Zolang Eva geen rekenhuiswerk heeft te doen, dan vind ik het allemaal prima. De dagen dat Eva moet rekenen zou ik het liefste willen skippen. Ze doet het niet. Ze blokkeert. Ze raffelt af. En het probleem is dat Eva gewoon kan rekenen, maar gewoon niet wil. En dat heeft dus een heel slecht effect op de sfeer hier in huis. Hier moeten we volgende week wat op verzinnen. Want een kwartier extra tijd op snapchat al beloning, helpt niet.

Liza doet het verder wel goed. Ze heeft in principe gewoon vrij, al moet ze wel haar Duits bijhouden. Maar wat mij betreft doet ze dat wanneer ze wil achter de tablet. Ze speelt heel veel buiten. Ook al was het deze week veel kouder dan vorige week.

Zoals je hebt kunnen lezen gisteren, doet Bram het goed. Deze week gaat het een beetje van Jantje lacht, naar Jantje huilt. Maar ook dat gaat voorbij als de sprong genomen. Mijn motto: zolang hij ‘s avonds maar slaapt!

Hoe de week verder was? Weinig sociale interactie aan mijn kant, maar dat overleven we ook wel weer šŸ™‚

Zondagavond eten we pastasalade, het klaarmaken was een beetje lastig šŸ™‚

Meneer blauwoog

 

Maandagochtend lopen we al vroeg een rondje met Jones. Het was superkous, veel kouder dan we dachten.

 

Mijn vrolijke fransje

Wil je ook een tijger op je tafel? Klik hier!

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geƫmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Is dit echt 4 jaar geleden?

17 juli 2017
Close
%d bloggers liken dit: