Waar Eva serieus nooit wat heeft gesloopt (nou ja- nooit), is Liza heel anders. Hoeveel boekjes, die het jaren overleefd hebben, ik al niet heb moeten plakken of zelfs weg heb moeten gooien. Ze zijn niet meer te tellen. Hoeveel spellen, die jarenlang bewaard zijn gebleven en nog compleet waren, inmiddels niet meer compleet zijn. Hoeveel kleren er gesloopt zijn. Hoeveel wc-rollen er niet door het huis hebben gelegen, afgerold welteverstaan of tandpastatubes die leeggezogen of uitgeperst zijn. Wat dacht je van tandenborstels waarmee aan de haal wordt gegaan?

De bank was 4 jaar lang wit met normale gebruikssporen. Inmiddels is hij wit met een klodder nagellak hier en een viltstiftstreep daar. De tafel was 4 jaar lang wit met de normale (?)gebruikssporen, inmiddels zitten in de witte lak fijn gekleurde rode en blauwe kleuren.

Liza is een heerlijke speler, maar ook een vreselijke sloper. Ze banjert overal doorheen en dus ook door het pas weiland waar ze pas hebben zitten gieren (is dat een woord). Die vieze schoenen moeten dan aan mij worden afgeveegd. En koeienpoep krijg je ook niet uit je kleren kan ik je zeggen 🙂

En weet je; ik vind het heerlijk dat ze zo’n eigengereid meisje is. Ze is weet dondersgoed wat ze wilt. Maar waarom ze nou alles moet slopen? En ik dacht altijd dat Eva zo’n rouwdouwer was…

Ben benieuwd wat er nog meer gesloopt gaat worden of kwijt gaat raken de komende tijd. 🙂

Deze kleine slimmerik (gaat heel boos op me zijn later), speelt met de overgebleven blokjes van een spel... Waar is de rest?
Deze kleine slimmerik (gaat heel boos op me zijn later) speelt met de overgebleven blokjes van een spel… Waar is de rest?

 

 

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

2 thoughts on “Spelen? Slopen zal je bedoelen!

  1. O hier Is nummer 2 ook een sloper en kwijtmaker. Zo jammer dat ik dat mooie duurzame speelgoed nu niet meer kan doorgeven omdat het niet meer compleet is. En waar die blokjes enzo dan blijven? Echt geen idee….

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Wie is het?

14 december 2015
Close
%d bloggers liken dit: