Afgelopen week was lang niet zo druk als de week ervoor. Dat die week ervoor pittig was, bleek wel uit het feit dat ik het hele weekend op bed heb gelegen. Met de Städlilauf, die de kinderen liepen, was ik wel mee, maar verder was het erg rustig het weekend. Gelukkig voelde ik me maandag weer beter en kon de week gewoon van start zoals hij hoorde: met een stevige wandeling!

Wat ik verder heb gedaan? De foto’s vertellen het vast 🙂 Ik vergeet het altijd snel weer. En omdat ik wat projecten voor Marlieke.com had lopen, die af moesten, is het weekoverzicht zomaar twee dagen later. Eens kijken of het dan nog steeds zo goed gelezen wordt of misschien wel beter? Dit is een goede test in ieder geval!

 

Zondag lag ik dus in bed. Ik was wel aan het werk, Ik was gevraagd om een logo te ontwerpen!
De kinderen verveelden zich en dit winkeltje van de Albert Heijn had ik nog ingepakt liggen. Het was/is een groot succes!
Op maandagochtend bren ik Liza naar een vriendin en ga ik wandelen met de groep (al waren we maar met zijn 2en dit keer!)
Maandagmiddag was Liza lekker aan het keuvelen met het winkeltje en het keukentje
Liza is ons tekentalent in huis. Dit is zoals je kunt zien een krokodil
Even kussen met Gijs!
Het was lang geleden, maar op dinsdagochtend was Liza echt heel vroeg klaarwakker…
Dinsdagavond heb ik een workshop Betonkugeln knutselen. Dat was superleuk om te doen!
Woensdag speelt Liza’s vriendinnetje bij ons. Wat een gezelligheid!
‘s Avonds vraagt Eva wat voor werk Floris doet en hij showt het een beetje
Donderdagochtend kleed Liza zichzelf aan en ik laat het. De ochtend is vrij warm, dus met korte broek naar de Krabbelgroep kan best. Ik ga ondertussen tennissen.
Eva heeft met haar klas een project over zichzelf. Als ik thuiskom zijn ze net bij ons huis om naar Eva’s slaapkamer te kijken. Het weer wordt slechter en slechter
Het begint te stormen en als Eva klaar is met school is er geen houden meer aan. Ik besluit ze op te halen van school, want met die windstoten is het best gevaarlijk
Aan het eind van de dag is de wind weer gaan liggen en schijnt de zon door ons badkamerraam
Vrijdag krijgen we al heel vroeg bezoek. Nou ja, het zijn Zwitserse tijden. Om half 9 stond een vriendin met haar dochter (vriendinnetje van Liza) op de stoep. Wij bakten wat muffins!
En de muffins worden uiteraard ook gewoon verkocht!
‘s Middags doen we boodschappen en omdat we in Oostenrijk boodschappen doen, krijgen we geld terug! Sinds kort krijgen we dat in de winkel terug en dus is het ook voor mij een stuk handiger om een stempel bij de douane te halen. Het geld dat ik terugkrijg gaat in een spaarpotje!
Zaterdagochtend loop ik sinds twee weken weer een keer hard. Het ging best goed.
Ik zag mijn ouders op FaceTime pizza maken en besloot dat ik niet ging koken, maar naar de pizzeria ging! Met Eva wacht ik hier op de pizza’s
Liza heeft zaterdag het schrijven ontdekt en na een hele nette O M A, wilt ze ‘s avonds ook andere namen schrijven.
Maandag komt er iemand voor bedrijfsfoto’s bij mij. Ik moet de foto maken en als het regent, dan moet dat binnen. Liza’s kamer is de lichtste kamer en dus het beste geschikt voor een mooie bedrijfsfoto. Liza kwam even koekeloeren wat ik met haar kamer aan het doen was.
Show Full Content

About Author View Posts

Avatar
Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Liza mocht naar de Spielgruppe

17 augustus 2016
Close
%d bloggers liken dit: