Wat een week heb ik erop zitten. Vandaag slaap ik uit! Even bijkomen van een drukke week, want naast dat ik heel veel werk had liggen en er een paar deadlines naar voren geschoven werden, had ik ook in de middag de kinderen van een vriendin te eten en spelen. Dat betekende ook wat extra drukte in huis en twee kinderen extra die toch echt ook hun huiswerk moesten maken. Maar wat was het gezellig! Iedere middag een tafel vol kinderen aan het warme middageten. Het grootste voordeel is eigenlijk wel dat Liza deze week met sprongen vooruit is gegaan met haar Duits. Hoe mijn week verder was, zie je weer hieronder!

Een kalm plaatje van de Bodensee. Op zaterdag ging ik (na een rondje hardlopen en een vroege vergadering) naar Bregenz
In Bregenz had ik met Nederlandse vriendinnen afgesproken voor een gezellige borrel en een hapje eten
Eten deden we bij de Griek. heerlijk!
Nog even allemaal met elkaar. Over een paar maanden zien we elkaar weer, het hele weekend en gaan we de Frauenlauf lopen in Bregenz
Liza was zondagochtend wel heel vroeg wakker. Peppa op de iPad dus
Verder deden we niet zoveel zondag
Behalve de fotoalbums…
Op maandag na de Spielgruppe was Liza heerlijk aan het kleuren
Aangezien Eva een gameverbod heeft, kan Liza alleen maar gamen als Eva er niet is. Even snel voordat ze naar de Spielgruppe moet.
Dinsdagochtend had ik een aanhanger kunnen regelen en haalde ik de nieuwe tafel op. Liza is ‘s middags bij een vriendje spelen en de andere kinderen op school. Ik besloot hem ‘s middags in elkaar te zetten Floris doet de laatste loodjes als hij thuis is.
Met twee extra kinderen is er altijd iemand om mee te spelen!
‘s Avonds vertelt Eva dat ze een steen op school moest inleveren omdat ze te hard in de wc het liedje van de Lion King zong. Ik moest hier alleen maar heel hard om lachen. De juf heeft gelijk, ze heeft een enorm volume!
Woensdagochtend. Floris zei dat de mensen van de kanaalreiniging niet in de badkamer hoefden te zijn.. FOUT! En die badkamer was een grote bende.
De hele ochtend zijn ze bezig met de verstopping op te lossen. Ik gok dat we in 3 weken weer een verstopping hebben.
De nieuwe tafel in vol ornaat. Wat vind ik hem mooi! Voorlopig zijn deze stoelen best.
Liza wil je kleuren? Ze verveelde zich dood toen ze mensen van de wc er waren. Antwoordt ze me: nee ik wil liever rekenen! hahaha
Leuke post! De eerste twee (dezelfde) albums komen binnen.
Donderdagochtend mag Liza bij een vriendinnetje spelen en loop ik weer een rondje. Het ging bagger. Daarna ga ik shoppen, maar word ik aangehouden en krijg ik een boete omdat ik mijn kentekenbewijs niet bij me heb. (Weet ook niet waar ik hem dan heb). Van shoppen komt dan helaas niet veel meer. Aargh.
Op donderdagmiddag zijn de kinderen vrij en spelen ze heerlijk met elkaar. Ze hebben de grootste lol met monopoly!
Dit waren volgens mij de rustigste 3 minuten van deze week 🙂
Scheetje
Donderdagavond heb ik een tupperware party met vriendinnen. We drinken veel prosecco en een heerlijke mojito. Uiteindelijk koop ik drie drinkflessen.
Na de MuKi turnen op vrijdag komt Liza’s vriendje mee. Ze spelen heerlijk buiten!
Ik verwen mezelf tijdens het boodschappen met deze enorme bos Hollandse tulpen. Ik kon zelfs nog even lekker Nederlands praten met de promotiemevrouw.
Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Eindelijk een eind aan alle zorgen

3 december 2016
Close
%d bloggers liken dit: